Principesa Sofia a României, o lady in red la Varşovia

21 februarie, 2024

Sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta şi-a prelungit şederea în Polonia şi a reprezentat Casa Regală la încă un eveniment public.

Sora mai mică a Custodelui Coroanei a petrecut o săptămână în Polonia. FOTO: Casa Majestăţii Sale
Sora mai mică a Custodelui Coroanei a petrecut o săptămână în Polonia. FOTO: Casa Majestăţii Sale

Polonia pare s-o iubească pe Principesa Sofia a României, pe care a primit-o cu braţele deschise şi în 2021, cu ocazia unui vernisaj de fotografie, dar şi recent, când a fost numită Ambasador al unei gale caritabile organizată într-unul dintre cele mai frumoase castele europene, Castelul Ksiaz din Silezia de sud - al treilea cel mai mare castel din Polonia, după Malbork și Wawel.   

După încheierea evenimentului caritabil, la care Principesa Sofia a donat spre a fi licitate un portret fotografic al Reginei Maria, purtând semnătura acesteia, şi volumul "Mânastirea Română. Sărbătorind comunităţile spirituale ale României", şederea acesteia în Polonia a continuat cu o vizită oficială în Varşovia. 

Alteța Sa Regală a fost invitată să participe la evenimentul „Mareșalul Piłsudski – Familia Regală a României. Prietenia polono-română în perioada interbelică”. Manifestarea a marcat relația istorică a Mareșalul Józef Piłsudski cu România și Casa Regală a României, reliefând începuturile relației bilaterale româno-polone și colaborarea strategică a țărilor noastre astăzi. Principesa Sofia a rostit un discurs pe marginea colaborării româno-poloneze și relevanța sa pe scena politică de astăzi.

Mai multe pentru tine...

De remarcat că, pentru această ocazie, sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta a ales să poarte roşu, o culoare puternică, vibrantă, care o complimentează - după ce la gala caritabilă a strălucit într-o ţinută regală de un albastru cobalt. Paltonul roşu lung, cambrat pe talie, cu guler, buzunare şi nasturi negri, s-a aşezat frumos pe silueta ei, fiind asortat cu o geantă tip business şi balerini. De altfel, şi rochia purtată pe dedesubt, dintr-un material cadrilat gri, avea reverele şi manşetele roşii, iar eşarfa de mătase sesizată pe unul dintre mânerele genţii avea aceleaşi nuanţe.

Un semn că "principesa fotograf" a început să aducă şi în vestimentaţia sa o cromatică mai veselă, care îi pune în valoare frumoasele trăsături.

FOTO: Casa Majestăţii Sale



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg