Zvonuri îngrijorătoare la palat. Kate Middleton a slăbit nejustificat și-a fost internată în spital

2 februarie, 2023

O vedem zâmbitoare și tonică ca-ntotdeauna, dar umblă vorba că Prințesa de Wales a fost foarte afectată de cartea lui Harry.

Kate Middleton colier, Getty (3) jpg

În aparițiile sale, Kate Middleton nu lasă să se ghicească nicio suferință sau vreo stare psihică proastă. Cu toate acestea, se zvonește că soția lui William a fost deosebit de afectată de acele dezvăluiri neplăcute din cartea Prințului Harry la adresa ei și-a familiei sale.

După cum bine știm, în cartea sa de memorii, Spare/Rezervă, Ducele de Sussex a descris-o pe cumnata sa în culori nu tocmai plăcute: că ar fi fost invidioasă pe soția lui, Meghan Markle, și c-ar fi avut prejudecăți vizavi de nou-venita în familia regală, legat de rasa și profesia acesteia.     

Ei bine, conform revistei nemțești Neue Post, după săptămânile de groază ce au urmat dezvăluirilor extraordinare din cartea Prințului Harry, familia regală a trecut printr-o nouă criză, mult mai serioasă: Kate Middleton ar fi fost internată de urgență din cauza scăderii excesive în greutate, atribuită unor posibile tulburări de alimentație. Chiar dacă această informație nu a fost confirmată oficial, este cât se poate de vizibil faptul că prințesa a slăbit mult, în ultima vreme. 

Revista în cauză susține că tulburările au apărut pe fond nervos, după ce Kate Middleton s-ar fi consumat excesiv ca urmare a loviturii primite de la cel care i-a fost, odată, atât de apropiat.

Nu este prima dată când apar zvonurile legate de starea precară de sănătate a lui Kate Middleton. Aceleași zvonuri îngrijorătoare au apărut și după lansarea primei cărți a Ducilor de Sussex, Finding Freedom, în anul 2020.

Atunci, potrivit unui articol din revista Star, Kate ajunsese să cântărească doar 45 de kilograme la o înălțime de 1,75 m. 

kate william george charlotte louis jpg

„Se pare că prințesa a făcut vizite secrete la spital, ceea ce este îngrijorător. Are amețeli și dureri de cap. Ar putea foarte bine să fie legat de faptul că este foarte slabă”, spunea, pe atunci, o sursă citată de revista Star.

Noi sperăm că toate aceste zvonuri vor rămâne la statutul de zvonuri și că Prințesa de Wales nu are și n-a avut niciodată astfel de probleme de sănătate.



Recente pe Ok! Magazine

Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg