Meghan & Harry

Va juca Meghan Markle în ultimul sezon „Suits”? Ce a declarat producătorul serialului despre revenirea ei pe micile ecrane?

Va juca Meghan Markle în ultimul sezon „Suits”? Ce a declarat producătorul serialului despre revenirea ei pe micile ecrane?

Creatorul ”Suits” a adresat zvonurile privind revenirea lui Meghan Markle în serialul care a făcut-o celebră.

Ducesa de Sussex a părăsit producţia ”Suits” în 2017, cu puţin timp înainte de a se căsători cu Prinţul Harry al Marii Britanii. Iar de câteva săptămâni, odată ce a fost anunţat sfârşitul serialului, se tot vorbeşte despre o posibilă revenire a lui Rachel Zane (n.r. Meghan Markle) în serial.

Ce spune Aaron Korsh despre revenirea ei? Că nu există niciun demers în curs pentru ca aceasta Ducesa de Sussex să revină pe micile ecrane. ”În acest minut, nu ştiu cine din distribuţia originală va reveni, căci suntem la începutul acestuisezon. Vă pot spune doar că nu ştiu despre ce tot vorbesc ziarele”.

Cât despre presupusele milioane oferite către o organizaţie caritabilă susţinută de Meghan în schimbul revenirii ei în serial, Aaron Korsh spune că sunt informaţii false. ”Nu am aranjat ca nu ştiu câte milioane de dolari să fie donate în numele nimănui. Suntem la începutul sezonului şi nu ne-am gândit încă ce vrem să facem, aşa că nu putem contacta oamenii fără să ştim mai întâi ce vrem să facem”, a declarat creatorul serialului.

Modifică Setările