La 3 luni de la nuntă, Larisa Iordache e însărcinată: „E frumos să-ți creezi o familie așa de tânăr”

4 septembrie, 2024

Fosta gimnastă are un 2024 plin! După o nuntă ca-n povești și o medalie... la sărituri la înot, ea și campionul Cristian Chirița au anunțat că vor fi părinți.

Larisa Iordache și Cristian Chirița vor fi părinți. FOTO: Sorin Stana/revista OK!
Larisa Iordache și Cristian Chirița vor fi părinți. FOTO: Sorin Stana/revista OK!

Toamna se numără bobocii și, în cazul fostei gimnaste Larisa Iordache, se numără succesele și veștile bune adunate peste vară. Printre ele, și micul boboc ce crește în burtica ei, pentru că da, Larisa Iordache este însărcinată!

Ceva, ceva intuiam și noi, văzând o mică diferență în ultimele imagini postate. Dar așteptam și marea confirmare, care a venit chiar la începutul acestei săptămâni. „Te dorim și te așteptăm cu nerăbdare. Ești o binecuvântare, iar noi ne simțim binecuvântați că ne-ai ales ca părinți, iubirea noastră infinită”, a notat fosta gimnastă, actualmente antrenoare, într-un mesaj transmis pe rețelele sociale tocmai de la Paris. 

Mândru, nevoie mare, viitorul tătic, campionul la tenis de masă Cristian Chirița, poate fi văzut cum îi mângâie acesteia tandru burtica, Larisa fiind acum însărcinată în 13 săptămâni.

„Eu chiar i-am spus mamei că nu mai vreau să pierd timpul, pentru că-mi doresc o familie, vreau să fiu părinte tânăr. Și acum am găsit persoana potrivită, care-și dorește fix aceleași lucruri”, ne povestea Cristian Chirița într-un interviu exclusiv pentru OK!. „Este foarte frumos să-ți creezi o familie așa de tânăr și, uite, suntem aproape... Mă văd pe la 30 de ani având deja un copil de câțiva ani, mergând cu el de mână... Eu văd viața altfel decât majoritatea băieților din ziua de azi, care nu-și doresc nici măcar familie.”

Mai multe pentru tine...

„Acum sunt foarte bine. (…) Am 13 săptămâni. Mă simt bine. Primul trimestru a trecut cumva, mă bucur că mă simt bine, nu sunt eu o femeie care să mă vait foarte tare și am trecut foarte ușor peste grețuri, mai sunt foarte puține, dar le rezist cu brio. Nu am aflat sexul bebelușului, probabil la următorul control medical. (…) Sinceră să fiu, eu îmi doresc să fie sănătos sau sănătoasă, să fim într-o armonie totală. Indiferent de sexul copilului o să ne bucurăm. Nu știu, nu simt ceva anume”, declarat Larisa Iordache pentru spynews.

Anunțul sarcinii vine la scurt timp după difuzarea la Antena 1 a finalei concursului „Splash! Vedete la apă”, unde  Larisa Iordache a uimit pe toată lumea cu performanța ei. Ea a câștigat competiția vedetelor şi premiul în valoare de 6.000 de euro: „Mi-am demonstrat mie, încă o dată, că sunt capabilă de orice!”, a mărturisit campioana, vizibil emoționată.

FOTO: Sorin Stana/revista OK!, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg