Royals

A doua apariţie! Kate Middleton, mai radioasă ca oricând la un eveniment

A doua apariţie! Kate Middleton, mai radioasă ca oricând la un eveniment

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 16: Paddington Bear greets Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge at the Charities Forum Event on board the Belmond Britigh Pullman train at Paddington Station on October 16, 2017 in London, England. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)

În această dimineaţă, Kate Middleton a arătat mai strălucitor ca niciodată cu ocazia unui eveniment care a avut loc la staţia de tren Paddington, din Londra, şi în care ea şi Prinţul William s-au întâlnit cu distribuţia noului film Paddington 2. Kate şi William, azi, în Paddington

Este al doilea eveniment public la care participă Kate de la anunţarea celei de-a treia sarcini şi trebuie să recunoaştem că ducesa pare că se simte mai bine. Se vede asta şi-n felul în care arată, semn că a trecut peste perioada greţurilor matinale severe.

Ducesa de 35 de ani a lăsat să se vadă un început de sarcină prin rochia sa roz prăfuit, semnată Orla Kiely, însă ceea ce a atras mai mult atenţia a fost coafura nouă a lui Kate, părul său fiind un pic mai scurt decât de obicei.

Kate a fost, aşadar, numai zâmbete şi a acceptat să danseze puţin cu mascota evenimentului, în timp ce soţul ei, Prinţul William i-a privit amuzat.

Al treilea moştenitor al Ducilor de Cambridge este aşteptat undeva în primăvară, cel mai probabil în luna aprilie.

Foto: Getty Images

Modifică Setările