Royals

A născut de trei luni şi arată superb. Prinţesa Sofia, la un eveniment regal

A născut de trei luni şi arată superb. Prinţesa Sofia, la un eveniment regal

STOCKHOLM, SWEDEN - NOVEMBER 21: Princess Sofia of Sweden attends a symposium on "Dyslexialand" at the Royal Palace on November 21, 2017 in Stockholm, Sweden. (Photo by Michael Campanella/Getty Images)

La nici trei luni după ce l-a adus pe lume pe al doilea născut al ei şi-al soţului său, micuţul Prinţ Gabriel, Prinţesa Sofia radiază.

Şi este într-o formă de zile mare, aşa cum am putut observa pe 21 noiembrie, când aceasta i-a însoţit pe Prinţul Carl Philip al Suediei şi pe soacra ei, Regina Silvia, la un eveniment care a avut loc la Palatul Regal din Stockholm.

Sofia, alături de Regina Silvia şi Prinţul Carl Phillip
Prinţesa Sofia radiază

Bruneta de 32 de ani a ţinut, cu această ocazie, şi un discurs pentru fundaţia anti-bullying a copiilor cu dislexie, ai cărei patroni sunt ea şi soţul ei de 38 de ani şi care poartă numele de Dyslexialand.

Mamă a doi băieţi, Alexander şi Gabriel, Sofia a arătat cât se poate de feminin în rochia ei midi cu patern alb-negru, la care a asortat o pereche de pantofi din piele întoarsă, în timp ce părul prinţesei a fost coafat în bucle lejere.

Prinţesa Sofia şi Prinţul Carl Philip sunt părinţii a doi băieţi, Prinţul Alexander, în vârstă de un an, şi Prinţul Gabriel, venit pe lume anul acesta, pe 31 august.

Foto: getty images

Modifică Setările