Case Regale

A trecut deja la tocuri. Prinţesa Leonor a Spaniei, de 15 ani, se transformă într-o domnişoară cochetă, ca mama ei, Letizia

A trecut deja la tocuri. Prinţesa Leonor a Spaniei, de 15 ani, se transformă într-o domnişoară cochetă, ca mama ei, Letizia camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mama ei, Regina Letizia a Spaniei, este fără doar şi poate cea mai stilată regină europeană.

Cum aşchia nu sare departe de trunchi, cele două fiice ale sale i-au moştenit cu vârf şi îndesat bunul gust. Este vorba despre Prinţesa moştenitoare Leonor şi Infanta Sofia, în vârstă de 15, respectiv 13 ani.

Ei bine, cele două surori, alături de părinţii lor, Regele Felipe al Spaniei şi Regina Letizia, au dat o lecţie de eleganţă zilele trecute, când au apărut în public la confirmarea catolică a Prinţesei Leonor, la o parohie din Madrid.

Adolescenta spaniolă a ieşit în evidenţă în ziua ei cea mare prin ţinuta aleasă, şi anume o rochie de un albastru electric, până la genunchi, completată de pereche de pantofi nude, decupaţi şi cu toc. Spre deosebire de ea, sora ei mai mică, Sofia, a purtat pantofi cu talpă plată şi o rochie cu imprimeu floral. 

Fetele pe care cu greu le puteam deosebi până acum au ales să-şi diferenţieze puţin look-ul, Leonor scurtându-şi părul, în timp ce sora ei mai mică a ales să-l lase mai lung pe al ei.

Ca de obicei, mama fetelor, Regina Letizia, a fost deosebit de şic în ţinuta ei compusă dintr-o bluză bufantă albă, pantaloni negri cu talie înaltă şi pantofi negri cu fundă fantezie. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările