Royals

Alina şi Nicolae al României îşi petrec luna de miere în Thailanda FOTO&VIDEO

Alina şi Nicolae al României îşi petrec luna de miere în Thailanda FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 26 poze

La patru luni de la ceremonia nupţială de la Sinaia, cuplul princiar îşi sărbătoreşte uniunea de suflet într-una dintre cele mai exotice destinaţii de pe Planetă.

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, s-au îmbarcat zilele trecute la bordul unui avion, cu destinaţia Thailanda. Anume locul ales de cei doi pentru a sărbători, cu întârziere ce-i drept, luna de miere.

Odată ajunşi la destinaţie, după mai multe ore de zbor şi o escală la Istanbul, cei doi tineri căsătoriţi s-au putut bucura de liniştea, căldura şi atmosfera din Phuket, insula pe care mulţi îndrăgostiţi îşi celebrează iubirea.

După ce s-au cazat, n-au mai avut răbdare şi şi-au afundat tălpile în nisipul fin şi fierbinte al plajei mărginite de cocotieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello from Phuket! #thailand #phuket @pullmanphuketpanwa #bluesky #clearwater #honeymoon #goodmorning

A post shared by Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) on

Pe lângă orele petrecute la plajă, plimbările lungi de pe ţărm şi toasturile cu şampanie sau cocktail-uri, Alina şi Nicolae al României au avut parte şi de un show culinar oferit chiar de bucătarul care le-a preparat o cină asiatică delicioasă.

Următoarea zi cei doi au dedicat-o snorkelling-ului şi, după filmuleţele postate de nepotul Regelui Mihai, e clar că au avut parte de-o experienţă spectaculoasă.

Vă invităm să răsfoiţi şi albumul de vacanţă al celor doi, disponibil în galeria foto.

Modifică Setările