Royals

Cât de diferiţi sunt fraţii George şi Charlotte! Toate mutriţele celor doi, în poze

Cât de diferiţi sunt fraţii George şi Charlotte! Toate mutriţele celor doi, în poze camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cu toate că există o diferenţă de doi ani între Prinţul George (4) şi sora sa, Prinţesa Charlotte (2), se pare că aceasta din urmă le-a dat mai puţine bătăi de cap părinţilor ei, în turneul lor regal din Polonia şi Germania, care încă nu s-a terminat. "Nu am chef azi!" De fiecare dată când a fost fotografiat alături de Ducii de Cambridge la aeroport, prinţul care va împlini 4 ani pe 22 iulie a apărut timid, plictisit, somnoros, ba chiar morocănos. Este normal, până la urmă, ca un copil atât de mic să nu se simtă în largul lui printre atâţia adulţi străini, iar tot acest protocol regal nu face decât să-l obosească, cu siguranţă.

Micuţa Prinţesă Charlotte, în schimb, pare mult mai sociabilă şi mai naturală în aceste situaţii, semănându-i, cu siguranţă, carismaticei şi veselei sale mame.

Ieri, la sosirea pe aeroportul din Berlin, Charlotte a părut a avea mai multă răbdare cu toţi acei oameni mari care îi vorbeau şi o admirau, ba chiar a dat mâna cu unii dintre ei şi a fost foarte încântată de bucheţelul de flori primit de la oficialii nemţi.

"Buna ziua, domnule!"

Noi te invităm să descoperi în galeria de mai jos toate ipostazele simpatice în care au fost surprinşi fiii lui Kate şi-ai lui William la sosirea în Berlin!

Foto: Hepta, Getty Images

Modifică Setările