Royals

Ce-i cu inelul pe care Prinţul Harry îl poartă non stop în ultima vreme?

Ce-i cu inelul pe care Prinţul Harry îl poartă non stop în ultima vreme? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

După ce am admirat inelul de logodnă al lui Meghan Markle, e timpul acum să ne îndreptăm atenţia către alt inel care a reuşit să uimească pe toată lumea – cel pe care Prinţul Harry îl poartă în turneul său australian. Ce semnificaţie are şi de ce îl poartă britanicul regal?

Întregul internet a explodat zilele acestea din cauza inelului negru pe care Prinţul Harry îl poartă de câteva zile încoace (galerie foto). Cu toţii eram obişnuiţi cu verigheta pe care Ducele de Sussex o are pe inelar din 19 mai, de când a luat-o de soţie pe fosta actriţă hollywoodiană Meghan Markle. Însă, de când a ajuns cu soţia sa însărcinată în Australia, roşcatul britanic a captat toate privirile cu inelul său metalic, negru şi deloc uşor de ratat.

Să fie oare un cadou de la soţia lui? Are cumva legătură cu Jocurile Invictus din Sydney, pe care Harry le-a prezentat? Sau e doar un moft de regalitate, ultima fiţă din rândul celor trendy şi posh? Ei bine, se pare că inelul prinţului este ultimul răcnet în materie de… tehnologie. El detectează şi înregistrează activitatea purtătorului şi perioadele sale de somn. Cu ce folos?

Denumit Aura Ring, inelul ţine socoteala programului zilnic al Prinţului Harry mai ceva ca soţia lui! Orice mişcare pe care o face acesta este înregistrată, la fel şi programul de somn al celui care poartă asemenea bijuterie smart. Inelul reuşeşte asemenea performanţă cu ajutorul unei aplicaţii, care are menirea de a îmbunătăţi viaţa purtătorului său. Preţul unui asemenea inel-gadget este 276 de lire sterline şi este disponibil în diverse culori.

După ce am desluşit misterul bijuteriei lui Harry, nu putem să nu ne întrebăm ce l-a determinat pe prinţ să apeleze la asemenea dispozitiv chic. E posibil ca, în timpul celor 16 zile de turneu australian, în care cei doi duci bifează vizite oficiale după vizite oficiale, Harry să simtă nevoia unui mic ajutor pentru a reuşi să se menţină în formă.

Nu mai spunem că pe viitorul tătic îl aşteaptă o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de solicitantă, având soţia gravidă şi un copil pe drum. Aşadar cine-l poate blama că încearcă să menţină un echilibru între perioadele sale active şi cele de repaus?! Ca să nu mai spun că arată grozav, de-a dreptul super fashionable, în tot acest timp când încearcă să se menţină şi sănătos a la long, nu vi se pare?