Meghan & Harry

Ce s-ar fi întâmplat cu interviul Ducilor de Sussex dacă bunicul lui Harry, Prinţul Philip, ar fi murit?

Ce s-ar fi întâmplat cu interviul Ducilor de Sussex dacă bunicul lui Harry, Prinţul Philip, ar fi murit? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Mulţi au criticat faptul că Ducii de Sussex au ales cel mai prost moment pentru a acorda interviul lor lui Oprah.

Este vorba despre perioada în care Prinţul Philip, de 99 de ani, era internat de urgenţă în spital cu probleme cardiace, iar medicii se arătau destul de rezervaţi. Ei bine, se pare că Prinţul Harry şi Meghan Markle au luat în calcul şi eventualitatea că bunicul primului ar putea muri până la difuzarea interviului de către postul CBS, stabilită pentru data de 7 martie.

Gayle King, buna prietenă a lui Oprah Winfrey, a declarat ieri că Ducii de Sussex aveau o clauză în contractul cu CBS şi ITV, posturile de televiziune cu drepturi de difuzare a interviului, în cazul decesului soţului reginei. Astfel, dacă acest eveniment tragic ameninţa să se întâmple, interviul trebuia să fie amânat, din respect faţă de Prinţul Philip.

Din fericire, bunicul Prinţului Harry a fost externat ieri din spitalul londonez în care a fost tratat pentru o infecţie, lucru urmat de o intervenţie pe inimă. Prinţul Philip a fost spitalizat timp de o lună, iar apropiaţii spun că, acum, acesta se simte destul de bine.

Gayle susţine că interviul a fost filmat înainte ca bunicul lui Harry să fie internat de urgenţă, aşa că acuzaţiile de lipsă de sensibilitate din partea Ducilor de Sussex nu se susţin. "Dacă ceva se întâmpla cu el, Doamne fereşte!, interviul nu ar fi fost difuzat aşa cum era stabilit", a completat aceasta. 

Comentarii

Modifică Setările