Royals

Cine este Lady Kitty Spencer, controversata nepoată a lui Lady Di?

Cine este Lady Kitty Spencer, controversata nepoată a lui Lady Di? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Are 29 de ani şi este una dintre cele mai sexy prezenţe din familia regală.

Frumoasa cu sânge albastru face valuri în lumea mondenă şi-n braţele bărbaţilor potenţi financiar Lady Kitty Spencer, pe numele ei aristocrat, este una dintre nepoatele regretatei Prinţese Diana. Tatăl acesteia este contele Charles Spencer, cel mai mic dintre cei patru fraţi ai Dianei, iar mama tinerei este fostul model britanic Victoria Aitken, prima dintre cele trei neveste ale lui Charles. A, da, şi cel mai important amănunt este că Prinţii William şi Harry sunt verişorii ei din partea mamei, deşi Kitty preferă să nu vorbească despre rudele ei regale şi orice are legătură cu palatul.

Frumoasa blondă care a moştenit pasiunea pentru modă şi podiumurile de prezentare de la mama ei a apărut pentru prima data pe o copertă de revistă glossy în 1992, când avea doar un an, în braţele Victoriei. E interesant că toţi cei patru copii pe care Charles Spencer i-a avut cu prima soţie au moştenit gena frumuseţii, şi fraţii lui Kitty, Louis, Eliza şi Amelia, fiind deosebit de atrăgători.

Kitty a avut ceva în plus, devenind preferata agenţiilor de modelling la scurt timp după ce şi-a terminat studiile în Managementul Bradurilor de Lux de la Universitatea Regent din Londra. Atracţia a fost reciprocă, iar azi, modelul cu sânge albastru este reprezentat de agenţia Storm Model Management, aceeaşi care le-a avut în portofoliu pe faimoasele Kate Moss şi Cara Delevingne.

Putem spune astăzi că britanica cu forme voluptuoase a dat lovitura în lumea modei, devenind muză a casei Dolce&Gabbana şi ambasador oficial în Marea Britanie al brandului de bijuterii Bvlgari. Interesant este că această frumoasă lady cu background preţios şi-a găsit prinţul într-un miliardar sud-african în vârstă de 61 de ani, divorţat şi tatăl a trei copii. Kitty şi acest Michael Lewis s-au logodit în luna decembrie a anului trecut, urmând ca nepoata Dianei să se converstească la iudaism în vederea căsătoriei cu afaceristul evreu.

Se pare că preferinţa blondinei pentru bărbaţii bogaţi şi în vârstă nu este ceva nou, modelul britanic având o relaţie de patru ani cu magnatul imobiliar Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 51 de ani, cei doi despărţindu-se în anul 2017, pe când Kitty avea 26 de ani.

Aceasta ar fi părăsit-o pe blondină pentru actriţa britanică Elizabeth Hurley. Trei ani mai târziu, blonda dă semne că este gata să se aşeze la casa ei alături de un bărbat cu cinci ani mai în vârstă decât tatăl ei, contele Spencer. Este clar că povestea asta nu aduce deloc cu un basm regal…