Royals

De ce poartă Meghan Markle pantofi cu două numere mai mari?

De ce poartă Meghan Markle pantofi cu două numere mai mari? camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Nu, n-aţi văzut greşit, Ducesa de Sussex îşi clămpăneşte pantofii supradimensionaţi aproape oriunde are drum de făcut. Şi acest obicei ciudat, de-a purta încălţări mai mari decât mărimea ei, îl păstrează încă de pe vremea când îşi făcea veacul prin Hollywood. Iată de ce!

OK, are nişte picioruşe delicate şi subţiri, de ţi-e frică să nu se rupă când păşeşte pe nişte tocuri înalte şi fragile şi ele! Până acum, niciun incident de acest fel n-a fost totuşi raportat, Meghan deţine perfect arta de a-şi menţine echilibrul, indiferent de situaţie. Şi asta deoarece apelează la încălţări bine făcute de case de modă cu experienţă şi pricepere în domeniul lor. Dar tot urmărind imagini cu una dintre cele mai mediatizate fiinţe de pe pământ, un mic detaliu ne-a atras atenţia. Fosta actriţă hollywoodiană poartă, de multe ori, pantofi cu una sau chiar două mărimi mai mari decât ar trebui.

Nu e cazul să ne imaginăm că doar atât a avut la dispoziţie ditamai Ducesa de Sussex. Şi nici nu trebuie să inventăm cine-ştie-ce scenarii legate de accesoriile soţiei Prinţului Harry. Nu. Situaţia destul de ciudată este foarte răspândită printre vedetele din Cetatea Filmului, care îşi aleg încălţări supradimensionate la fiecare apariţie a lor pe covorul roşu.

Modifică Setările