Royals

Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge e aici, iar George şi Charlotte sunt în prim-plan!

Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge e aici, iar George şi Charlotte sunt în prim-plan!

E ultimul an în care îi vedem pe Ducii de Cambridge, pe felicitarea de Crăciun, în această formulă. Şi asta pentru că, anul viitor, George şi Charlotte vor fi nevoiţi să împartă „lumina reflectoarelor” cu cel de-al treilea născut al Ducilor de Cambridge. Aşa arată felicitarea lor de Crăciun Până atunci, însă, ne mulţumim să admirăm felicitarea de Crăciun de anul acesta a Ducilor de Cambridge, făcută publică de curând pe contul de Twitter al Palatului Kensington. ”Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt fericiţi să vă prezinte noul portret de familie. Imaginea reprezintă felicitarea de Crăciun, de anul acesta, a Alteţelor Sale Regale. Fotografia a fost realizată la începutul acestui an, de către Chris Jack, la Palatul Kensington”, este descrierea care a însoţit inedita felicitare.

În imaginea respectivă, micuţii George şi Charlotte sunt situaţi în faţa părinţilor lor şi sunt îmbrăcaţi în outfituri în nuanţa de albastru senin. În aceeaşi nuanţă s-a îmbrăcat şi Kate, pe atunci nefiind însărcinată cu al treilea copil. Outfitul purtat de Ducesă a fost unul compus dintr-o fustă conică şi un sacou cu peplum, care prezenta o curea în talie. Şi William s-a asortat tabloului de familie, purtând o cravată în nuanţa predominantă.

Felicitarea de Crăciun a Prinţului Charles şi-a Ducesei de Cornwall

Şi Prinţul Moştenitor Charles şi soţia sa, Camilla, au făcut publică felicitarea lor de Crăciun, prin intermediul contului de Twitter al Palatului Clarance. ”Aceasta este felicitarea de Crăciun a Prinţului de Wales şi-a Ducesei de Cornwall. Fotografia a fost realizată de Hugo Burnand la Highgrove, în luna iulie, în timpul zilei de naştere a Ducesei de Cornwall.”.

Fotografia a fost realizată la împlinirea a 70 de ani ai Ducesei de Cornwall