Royals

În cifre! Prinţul Harry, excentricul de la Palatul Buckingham

În cifre! Prinţul Harry, excentricul de la Palatul Buckingham

Prince Harry

Aflaţi care sunt numerele ce i-au marcat viaţa burlacului de la Buckingham!

12 ANI

Este vârsta la care Prinţul Harry a rămas fără mama Lady Diana, decedată în urma unui accident de maşină, în 1997. Harry a declarat recent că, până la vârsta de 28 de ani, n-a putut vorbi despre această tragedie. Lucru care nu i-a făcut bine. „Este OK să suferi, atâta timp cât accepţi să vorbeşti despre asta. Iar dacă vorbeşti, nu este semn de slăbiciune.“

Anul 2005

NEW YORK - JANUARY 13:  A copy of the New York Post front page lies on display featuring a "Royal Nazi" headline January 13, 2005 in New York City. British royal, Prince Harry, reportedly attended a fancy dress party wearing a khaki uniform with an armband emblazoned with a swastika, the emblem of the German WWII Nazi Party.  (Photo by Stephen Chernin/Getty Images)

Pe când avea 20 de ani, tânărul şi inconştientul prinţ Harry a apărut la un bal mascat purtând o uniformă de nazist. Cu doar câteva zile înainte de comemorarea Holocaustului! Această boacănă mondială a fost întrecută doar de episodul „Nud în Las Vegas“, din 2012.

Nota 6

WINDSOR, ENGLAND - MAY 2003: (FILE PHOTO) Prince Harry relaxes in his room at Eton College in March 2003.in Windsor, England. The Royal Family on October 9, 2004 denied allegations that the Prince had cheated in his art A-level.  Sarah Forsyth, a former teacher of Harry at Eton, made the allegations as she prepared to take the college to an industrial tribunal claiming for unfair dismissal. (Photo by Anwar Hussein/Getty Images)
Martie 2013. Prinţul Harry, în camera lui de la Colegiul Eton

În 2003, la examenul de absolvire a colegiului Eton, Harry a obţinut calificativul D sau performanţă scăzută la Geografie. Cum D-ul este penultimul în sistemul de notare britanic, probabil că la noi ar fi vorba de un 6. Ăsta o fi motivul pentru care Harry călătoreşte atât de mult azi: să-şi îmbunătăţească cunoştinţele.

6 ani

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 05:  Prince Harry and Chelsy Davy leave a service of remembrance and thanksgiving at the Holy Trinity Church on May 5, 2008 in Windsor, England. (Photo by Ben Stansall/Getty Images)
Prinţul Harry şi Chelsy Davy

Atât a durat cea mai lungă relaţie a lui, cea cu sud-africanca Chelsy Davy. Din 2004 până-n 2010, mai exact. Ce n-a mers? Chelsy îşi dorea mai puţină atenţie publică, Harry era preocupat de cariera militară.

5 fete

Adolescentul Harry se dădea în vânt după fetele de la Spice Girls, ba chiar mergea la concertele lor. Într-o zi, cele cinci i-au făcut o mare surpriză lui Harry, vizitându-l acasă la prinţul Charles.

1 iepure

Mai exact unul cu urechi blege avea Harry, pe când era copil. Iar prinţul era foarte ataşat de simpaticul animal, hrănindu-l cu morcovi, pe care-i cultiva singur, în grădina tatălui său de la Highgrove.

20 milioane de dolari

Cam atât se zvoneşte c-ar avea Harry pe mână, dacă nu chiar mai mult. Însă privilegiul de a face parte din familia regală nu se măsoară în cifre, căci Harry are acces la numeroase proprietăţi ale reginei. Banii lui „de buzunar“ vin de la tatăl Charles, din venitul încasat din ducatul de Cornwall.

foto: guliver/getty images/rex features, www.123rf.com