Royals

Meghan Markle a cheltuit o avere pentru baby shower-ul din New York! Ce părere are Regina?

Meghan Markle a cheltuit o avere pentru baby shower-ul din New York! Ce părere are Regina?

În urmă cu o săptămână, Meghan Markle a încălcat din nou tradiţia regală, atunci când a decis să plece singură la New York pentru a se reîntâlni cu prietenele ei şi pentru a avea parte de un baby shower ca la Hollywood.

Imediat după ce mica vacanţă din SUA a luat sfârşit, jurnaliştii din întreaga lume au tras linie şi au făcut un calcul pentru a afla nota de plată a lui Meghan Markle pentru întreaga deplasare. Din câte se pare, suma nu este una tocmai mică, iar presa din străinătate notează că soţia Prinţului William a cheltui o avere: peste 400.000 de dolari!

Potrivit jurnaliştilor din SUA şi din Marea Britanie, Meghan Markle s-a afişat numai cu haine de firmă şi a luat cu asalt hotelurile şi restaurantele cele mai luxoase. Spre exemplu, la una dintre ieşiri a purtat o geantă Stella McCartney în valoare de o mie de euro, a luat masa la un restaurant francez decorat cu o stea Michelin, Café Boulud, în interiorul hotelului Surrey, iar baby shower-ul a avut loc în penthouse-ul hotelului Mark, care costă 66.000 de euro pe noapte.

Jurnaliştii din Marea Britanie notează că nu se ştie încă ce părere are Regina Elisabeta despre cheltuielile lui Meghan Markle, însă este posibil să nu fie mulţumită, mai ales că în trecut presa a mai scris de cheltuielile extravagante ale Ducesei de Sussex.