Meghan & Harry

Meghan Markle, singură împotriva tuturor. De ce este atât de criticată soţia lui Harry?

Meghan Markle, singură împotriva tuturor. De ce este atât de criticată soţia lui Harry?

Britanicii şi-au aţintit tunurile pe ducesa însărcinată în opt luni, urmărind-o şi criticând-o la fiecare pas.

Totul s-a inflamat odată cu mult discutat baby shower organizat, la New York, de prietenii din showbiz ai americancei S-a vorbit mult despre cât s-a cheltuit pentru chermeză, şi anume 200.000 de dolari, petrecerea fiind catalogată drept o extravaganţă inutilă pentru un membru al familiei regale britanice. De-atunci, presa vuieşte negativ la adresa lui Meghan. În plus, sunt şi acele violente şi necruţătoare atacuri din partea cetăţenilor simpli ai Regatului, care nu pierd nicio ocazie de a jigni pe soţia Prinţului Harry, iar unele dintre aceste comentarii usturătoare au fost postate chiar pe pagina de Twitter a Palatului Kensington.

Cel mai recent s-a întâmplat când ducesa de 37 de ani a purtat o rochie de inspiraţie orientală, creaţie Dior, la o gală din cadrul turneului regal al Ducilor de Sussex în Maroc. Materialul ţinutei s-a mulat atât de mult pe burta proeminentă a viitoarei mame, încât i s-a evidenţiat buricul de gravidă. Haterii au comentat imediat imaginea, şi deloc simpatic. “Meghan este orice, numai frumoasă nu. Nu încercaţi să ne convingeţi că femeia asta are bun gust”, este unul dintre comentarii. Ca urmare, Palatul Kensington a făcut public un comunicat prin care au cerut userilor să folosească un ton respectuos atunci când comentează pe paginile de social media ale casei de Windsor.

„Modestia nu este o calitate pe care Meghan Markle arată că o deţine“, titrează publicaţia „The Daily Express“, cu referire la vestimentaţia ei extravagantă, care conţine prea multe piese Dior sau Givenchy, sau la insistenţa cu care caută să fie în centrul atenţiei, chiar şi la evenimentele în care ar trebui să stea în umbra lui Harry. “Modestia se traduce în a-ţi impune autoritatea într-un mod elegant, iar aceasta este o calitate foarte important dacă vrei să câştigi publicul de partea ta. Câteodată, less is more”, susţine experta britanică în etichetă Sheela Mackintosh-Stewart.

Iar cel mai recent semn că lucrurile nu mai stau ca pe roze în grupul Fab Four, adică cel al lui William, Harry, Kate şi Meghan, este răceala şi distanţa afişate de Ducii de Cambridge faţă de Ducii de Sussex la recepţia organizată în onoarea Prinţului Charles, pe 5 martie, la Palatul Buckingham. Ultimii au mers în spatele celor dintâi, fraţii William şi Harry n-au interacţionat mai deloc, iar Meghan a părut pusă la colţ şi ignorată de toţi seniorii regali. Ce-i drept, nu-i cea mai zen atmosferă în care Markle să se pregătească să nască…