Royals

Meghan şi Harry au ales o bonă de la Hollywood pentru copilul lor?

Meghan şi Harry au ales o bonă de la Hollywood pentru copilul lor?

Ducesa de Sussex mai are câteva luni până va aduce pe lume primul copil, iar lucruri precum camera copilului, geanta de maternitate ori găsirea unei bone potrivite sunt detalii pe care fosta actriţă le vrea rezolvate cât mai curând posibil.

S-a zvonit deja că Ducii de Sussex au ales o bonă de la Hollywood, prin mâinile căreia au trecut zeci de odrasle celebre. Numele ei este Connie Simpson, o femeie de culoare din SUA, care i-a ajutat pe George şi Amal Clooney cu gemenii lor, dar şi pe Justin Timberlake şi Jessica Biel cu micuţul Silas, şi Jessica Alba cu mezinul ei.

Ei bine, adevărul este că Ducii de Sussex n-au luat legătura cu aceasta, reprezentantul lui Connie Simpson infirmând zvonurile apărute: ”Doamna Simpson nu a vorbit cu Ducii de Sussex şi nici nu a fost contactată de ei”, a fost declaraţia reprezentantului celebrei bone.

Nu ştim, aşadar, cine îi vor ajuta pe Harry şi Meghan cu primul lor născut. O variantă ar fi mama Ducesei de Sussex, Doria, căreia i s-a pregătit deja o cameră la Frogmore House. Totuşi, nu excludem varianta în care cei doi apelează la serviciile unei bone pregătite special, aşa cum se întâmplă în cazul Ducilor de Cambridge.

Maria Teresa Turrion Borrallo şi-a făcut apariţia în viaţa Ducilor de Cambride în 2013, când Prinţul George s-a născut. De atunci, bona de origine spaniolă a avut grijă de toţi cei trei copii ai Ducilor. Ea a fost pregătită la Norland School, unde a învăţat atât noţiuni teoretice, cât şi practice despre cum să creşti şi îngrijeşti un copil cu sânge albastru.