Case Regale

Principesa Maria, elegantă în mov în vizita oficială în Marea Britanie. De ce a optat pentru această culoare?

Principesa Maria, elegantă în mov în vizita oficială în Marea Britanie. De ce a optat pentru această culoare? camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Movul, una dintre culorile vedetă de la curţile regale, este şi astăzi la fel de elegant, chiar dacă mai puţin purtat.

Alteţa Sa Regală Principesa Maria a efectuat o vizită cu caracter public în Marea Britanie, la invitaţia Fundaţiei “Children in Distress – Copii în Dificultate”, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale. Fundaţia funcţionează ca sucursala din România a Fundaţiei ”Children in Distress” din Marea Britanie şi desfăşoară programe de asistenţă şi protecţie pentru mai multe categorii de copii: cu dizabilităţi, cu boli cronice în fază terminală, infectaţi cu HIV/SIDA, copii cu risc de abandon familial şi şcolar.

Principesa Maria a vizitat Riddlesdown Collegiate din Surrey şi St. Lawrence Church of England Primary School din Kent, două şcoli ce susţin campania “Love in a box” a Fundaţiei, unde sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta a cunoscut elevii şi profesorii, precum şi activităţile, metodele de predare precum şi sălile în care se desfăşoară cursurile.

Principesa Maria le-a făcut o supriză gazdelor sale, optând pentru o ţinută în nuanţe de mov, culoarea uniformei şcolare a elevilor de la St. Lawrence Church of England Primary School din Kent.

Aceeaşi culoare a purtat-o şi la serata aniversară a Fundaţiei, la 30 de ani de la înfiinţare, găzduită de Institutul Cultural Român din Londra şi încheiată cu recitalul sopranei Nelly Miricioiu.

Aceasta a fost a zecea vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2019, după vizita Principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a Principesei Maria la Bruxelles (februarie), a Principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei şi Principelui Radu în Franţa şi Danemarca (aprilie) şi Luxemburg (mai), după vizita Principesei Maria în taberele de refugiaţi sirieni din Turcia (mai) şi după vizita Principelui Radu la Madrid (iunie) şi după vizitele Principelui Radu la Madrid (iunie) şi în Turcia (septembrie).

Comentarii