Case Regale

Prinţesa saudită Ameera al-Taweel: o frumuseţe necunoscută

Prinţesa saudită Ameera al-Taweel: o frumuseţe necunoscută camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ea este una dintre cele mai frumoase prinţese din Orient.

Este vorba despre prinţesa saudită Ameera al-Taweel, în vârstă de 35 de ani, născută în aripa non-regală a dinastiei conducătoare din Arabia Saudită şi frumoasă foc. 

Venind pe lume într-o familie fără sânge regal, Ameera l-a cunoscut, la doar 18 ani, pe prinţul Al-Waleed bin Talal, cu 28 de ani mai în vârstă decât ea. Puţin mai târziu, i-a devenit soţie şi a primit şi titlul de prinţesă. 

Căsnicia lor a durat între 2008 şi 2013, însă frumoasa arăboaică n-a rămas mult timp singură. Anul trecut, aceasta s-a căsătorit cu miliardarul Khalifa Bin Butti Al Muhairi, un afacerist de succes din Emirate în vârstă de 40 de ani. De data aceasta, diferenţa de vârstă dintre Ameera şi soţul ei este una acceptabilă. În urmă cu patru zile, Ameera a devenit şi mama unui băieţel, botezat Zayed.

Altfel, frumoasa prinţesă musulmană nu este doar o apariţie fermecătoare, ci şi o persoană inteligentă, aceasta absolvind facultatea de Managementul Afacerilor la Universitatea din New Haven cu o diplomă magna cum laude. 

Foto: profimedia