Royals

Cum arată vila din Jamaica în care au fost cazaţi Prinţul Harry şi Meghan Markle

Cum arată vila din Jamaica în care au fost cazaţi Prinţul Harry şi Meghan Markle camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

General Views of the villa at Round Hill Resort where Prince harry and Meghan Markle stayed, Jamaica. The couple shared the 6 bedroom house with a group of friends.

Pictured: The villa at Round Hill Resort. Ref: SPL1446506 060317
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Prinţul Harry şi iubita sa, actriţa Meghan Markle, şi-au petrecut un weekend în Jamaica, fiind invitaţi la nunta lui Tom Inskip cu Hon Lara Hughes-Young, prieteni dragi de-ai prinţului roşcovan.

foto: hepta

Prince Harry şi Meghan Markle

Ceremonia a avut loc la Hotelul Round Hill, un resort de lux care se bucură de propria plajă. După ceremonie, invitaţii s-au retras în cele 36 de camere cu vedere la Ocean, care au fost decorate chiar de designerul Ralph Lauren.

Harry şi Meghan au stat într-una dintre vilele somptuoase din acest resort. De fapt, se presupune că cei doi şi-au ales cea mai luxoasă vilă, care a venit ”la pachet” cu două piscine private, terase largi, o cameră de jocuri şi chiar o bibliotecă. O astfel de vilă a avut propria echipă de curăţenie şi mentenanţă, dar şi un chelner care le-a adus îndrăgostiţilor micul dejun pe terasă în fiecare dimineaţă. Ce romantic!

Aşa arăta din faţă acest resort

Meghan s-a putut bucura pe timpul şederii chiar şi de un spa de lux, o piscină infinit, o plajă privată şi de lecţii de yoga. Iată câteva fotografii din interiorul acelui resort de lux!

Modifică Setările