Meghan & Harry

Regina Elisabeta încalcă tradiţia! Gestul superb făcut pentru Doria Ragland, după ce Meghan Markle a rămas gravidă

Regina Elisabeta încalcă tradiţia! Gestul superb făcut pentru Doria Ragland, după ce Meghan Markle a rămas gravidă

Regina Elisabeta a Marii Britanii demonstrează încă o dată că este mai apropiată de Meghan Markle, decât de Kate Middleton.

Presa din Regatul Unit notează că Regina Elisabeta încalcă tradiţia de dragul lui Meghan Markle şi face un gest superb pentru mama acesteia, Doria Ragland. Din câte se pare, soacra Prinţului Harry a fost invitată să petreacă Crăciunul alături de familia regală, fiind prima oară când o persoană care nu aparţine familiei regale petrece Crăciunul la la una dintre reşedinţele oficiale, cea din Sandrigham.

„Este un semn că Regina o respectă pe Meghan şi este conştientă că aceasta nu are rude în ţară, pe când Kate are suportul familiei ei care stă în apropiere“, a spus un apropiat de-al familie regale despre gestul Reginei.

Potrivit jurnaliştilor britanici, Regina Elisabeta i-a invitat în trecut şi pe părinţii lui Kate Middleton să petreacă Crăciunul alături de ei, însă aceştia au refuzat. Cu toate acestea, gurile rele spun că Regina a arătat de mai multe ori că o preferă mai mult pe Meghan, decât pe Kate.

Spre exemplu, anul trecut, pe când era doar logodnica lui Harry, Meghan Markle a petrecut Crăciunul alături de familia regală, în timp ce Kate Middleton, pe când era doar logodită cu Prinţul William, a petrecut Crăciunul departe de el.