A strigat, a aplaudat și a dat frâu liber trăirilor! Regele Felipe a făcut spectacol în tribune, la tenis

29 aprilie, 2024

Sâmbătă, Regele Felipe al Spaniei și-a făcut apariția la meciul dintre Rafael Nadal și Alex de Minaur din cadrul turneului de tenis de la Madrid.

Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg

Regele Felipe a apărut sâmbătă la turneul de tenis din Madrid pentru a-l încuraja și susține pe Rafael Nadal. Monarhul a asistat ca martor la confruntarea dintre spaniol și australianul Alex de Miñaur, meci programat la ora patru după-amiaza pe un teren central Manolo Santana plin ochi.

Îmbrăcat într-un costum albastru-verzui și o cămașă albă cu dungi, Regele Felipe al Spaniei și-a ocupat locul în tribune, de unde a salutat pentru prima dată întreaga sală. Alături de el se aflau alte personalități, precum primarul Madridului, José Luis Martínez-Almeida, precum și șeful companiei de asigurări Mutua Madrileña, Ignacio Garralda.

Monarhul a fost foarte atent la toate loviturile care au avut loc pe teren, aplaudându-l și încurajându-l pe spaniol, care s-a impus în două seturi cu 7-6 și 6-3. În acest fel, Rafael Nadal, tenismenul în vârstă de 37 de ani, l-a făcut să vibreze atât pe Regele Felipe al VI-lea, cât și pe restul publicului. Nu e pentru prima dată când Regele Felipe îl susține pe Rafael Nadal, monarhul a călătorit de-a lungul timpului în multe orașe pentru a vedea jocul sportivului.

Sâmbătă, bucuria Regelui Felipe al VI-lea pentru victoria spaniolului a fost perfect reflectată în imaginea simbolică a suveranului ridicând brațele, zâmbind și strângând pumnii la finalul meciului. Imediat după aceea, a avut loc și o scenă remarcabilă, când mama și sora lui Rafael Nadal, Ana María Parera și Maribel Nadal, s-au apropiat de șeful statului și l-au salutat.

Rafael Nadal, care e câștigătorul a 22 de turnee de Grand Slam, a anunțat că e pentru ultima oară când joacă în turneul de la Madrid, pe care l-a câștigat de cinci ori în carieră. În tribune, printre susținători, s-a aflat și familia sportivului, printre care soția sa Mery Perelló, tatăl său Sebastián Nadal, mama sa Ana María, sora sa Maribel și soacra sa María Pascual.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg