Bogăția Reginei: Cele șase celebrități care au mai mulți bani decât Elisabeta

8 iunie, 2022

Regală are o avere netă estimată la 72,5 miliarde de lire sterline, dar averea personală a Reginei este mult mai mică decât aceasta. Iată câteva dintre celebritățile care sunt mai bogate decât suverana!

Elisabeta este primul monarh britanic care a sărbătorit Jubileul de platină, marcând 70 de ani pe tron. Domnia ei istorică a fost sărbătorită timp de patru zile. Sunday Times a dezvăluit lista bogaților din 2022, numind cele 250 de persoane avute din Marea Britanie.

În ciuda statutului ei, există o mulțime de celebrități care au strâns o avere mai mare decât cea a suveranei, inclusiv câteva chipuri celebre care au apărut în timpul Jubileului.

Averea privată a suveranei se ridică la 370 de milioane de lire sterline. Iată care sunt cele șase celebrități mai bogate decât Regina!

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault                                                     

Hayek, 55 de ani, are o valoare de 158 de milioane de lire sterline.

Actrița și-a construit o carieră de succes la Hollywood, jucând în mai multe filme și seriale de televiziune notabile, cum ar fi Frida, Grown Ups și Ugly Betty. 

Hayek este căsătorită cu François-Henri Pinault, în vârstă de 59 de ani, CEO-ul brandului de lux Kering, care deține Gucci, Yves Saint Laurent și Alexander McQueen. 

Împreună, cei doi au o valoare netă de 7,125 miliarde de lire sterline. Astfel și-au câștigat titulatura de una dintre cele mai bogate familii de la Hollywood.

Sir Paul McCartney și Nancy Shevell

McCartney, 79 de ani, este unul dintre cei mai bogați muzicieni din lume, cu o avere estimată la 865 de milioane de lire sterline. 

Lansarea Rich List din 2022 vine chiar când fostul Beatles se află la jumătatea turneului său Got Back. 

Pe lângă cariera sa solo de succes, McCartney câștigă bani și din muzica lansată anterior alături de Beatles. Datorită cotei sale mari obținute din drepturile de autor pentru compoziții, averea lui McCartney este semnificativ mai mare. 

JK Rowling

Autoarea Harry Potter a vândut peste 500 de milioane de cărți în care este prezentată lumea vrăjitorilor Hogwarts. 

Se crede că Rowling, în vârstă de 56 de ani, a câștigat peste un miliard de lire sterline din cărțile ei de-a lungul anilor. Ba mai mult, se știe că a obținut 200 de milioane de lire sterline din filmele Harry Potter. 

Ea are o avere netă de 850 de milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă că a bifat o creștere de 30 de milioane de lire sterline față de 2021.

Rishi Sunak și Akshata Murty 

Sunak, 42 ​​de ani, și soția sa moștenitoare au acumulat o avere comună de 730 de milioane de lire sterline. 

Cancelarul este primul politician din prima linie care apare pe lista bogaților Sunday Times. 

Murty, în vârstă de 42 de ani, este fiica miliardarului NR Narayana Murthy, un cofondator al gigantului IT Infosys și unul dintre cei mai bogați bărbați din India. 

Ea deține 0,93% din companie - o participație în valoare de aproximativ 690 de milioane de lire sterline.

Sir Elton John

După ce a lansat 32 de albume și a vândut peste 300 de milioane de discuri de-a lungul carierei sale de șase decenii, Sir Elton, în vârstă de 75 de ani, rămâne unul dintre cei mai de succes cântăreți britanici din toate timpurile. 

El a strâns o avere din vânzarea muzicii sale și continuă să câștige bani din lansările sale anterioare.  Elton are o avere netă de 395 de milioane de lire sterline. 

David și Victoria Beckham

Familia Beckham a devenit celebră în anii  ‘90, când Victoria, în vârstă de 48 de ani, era membră a trupei Spice Girls, cel mai bine vândut grup de fete din istorie, iar David , în vârstă de 47 de ani, a devenit un nume cunoscut pentru cariera sa din fotbal.

De atunci, cuplul a semnat o serie de acorduri comerciale. Recent, cei doi au încasat 200 de milioane de lire sterline din vânzarea unui pachet în imperiul lor de afaceri. 

David și Victoria au o avere netă de 380 de milioane de lire sterline.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg