Deși nu a ajuns încă în România, Prințul George are deja o proprietate lângă Viscri

31 mai, 2023

Micul prinț, viitor moștenitor al tronului Marii Britanii, a primit drept cadou de botez un teren în țara noastră.

Printul George are o proprietate in Romania jpg

Deși se credea că noul statut al lui Charles îl va împiedica să revină în România pe meleagurile atât de dragi lui din zona Viscri, iată că mai sunt doar câteva zile până când noul suveran al Marii Britanii se va întoarce să ne viziteze. Iar surpriza nu e doar că acum va fi întâmpinat oficial, ca șef al statului englez, ci și că va vizita unul dintre locurile peste care e stăpân... urmașul său la tron.

Scriind despre faptul că Regele Charles al III-lea se va retrage câteva zile, în luna iunie, în casa lui de la Viscri, cumpărată în 2006, publicația britanică ”Hello” a prins de veste că, pe lângă investițiile făcute de monarh în România, ar exista și un teren care îi aparține Prințului George. Asta chiar dacă fiul cel mare al Prințului William nu a ajuns până acum în țara noastră.

Din cele relatate de revista ”Hello”, ar fi vorba despre ”o pajiște cu flori sălbatice, care se află la doar o oră de mers cu mașina”. Nepotul Regelui Charles a primit această pajiște ca dar de botez de la contele Tibor Kalnoky, care este prieten apropiat al monarhului. La vremea respectivă, contele Kalnoky a explicat: "Dacă am fi trimis flori, acestea s-ar fi ofilit, așa că acesta este un cadou simbolic. Florile sălbatice sunt fragile ca și copiii nou-născuți. Acest cadou va proteja această zonă și va contribui la sensibilizarea publicului, astfel încât florile rare să poată fi protejate".

Deși George a primit cadoul în 2013, el încă nu s-a bucurat de el, însă localnicii sunt foarte mândri că Regele Charles are un motiv în plus să revină în satul lor.

Charles petrece de obicei câteva zile pe an în România, iar casa de oaspeți este apoi închiriată publicului. Este cunoscută sub numele de Casa Albastră și dispune de șapte dormitoare duble cu baie proprie, o sală de desen și de mese, un salon și o bucătărie. Proprietatea își ia numele de la nuanța albastră distinctă a clădirii, iar dormitoarele sunt mobilate exclusiv cu mobilier vechi transilvănean.

Cât privește pajiștea, nu a fost singurul cadou simbolic primit de Prințul George la botezul său. Mătușa sa, Pippa Middleton, i-a făcut un dar personalizat, după ce a contractat Wrightson and Platt, o companie care face mulaje de argint ale mâinilor și picioarelor de bebeluși, care sunt apoi gravate cu numele și data nașterii.

FOTO: Casa Regală, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg