Prezența Prințesei Beatrice la nunta din Iordania îi face pe fanii regali să spună toți același lucru

3 iunie, 2023

Fiica Prințului Andrew și soțul ei au fost celălalt power couple din Familia Regală britanică la nunta Prințului moștenitor Hussein cu Rajwa Al Saif.

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0780904770 jpg

Apariția surpriză a Prințesei Beatrice la nunta din Iordania a stârnit o reacție majoră din partea fanilor. Fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson a uimit cu prestanța sa de la Amman, unde a fost însoțită de partenerul său de viață italian, Edoardo Mapelli Mozzi. Mai mult ca oricând, verișoara Prințului William, prezent și el la eveniment cu Prințesa Kate, s-a remarcat ca prezență și ca apariție vestimentară, apărând, asemenea lui Kate, în două ținute elegante: una pentru ceremonie și alta pentru banchetul de seară.

Dacă la uniunea oficială a Prințului moștenitor Hussein cu Rajwa Al Saif, Prințesa Beatrice a purtat o rochie argintie cu bogat ornamentată, de la Needle & Thread, la recepție s-a prezentat într-o rochie roz de la Reem Acra.

Și, pentru a doua oară, Beatrice a purtat o tiară, readucând în actualitate coafura mamei sale, Ducesa de York. Aceasta a primit coronița chiar în ziua nunții sale cu Prințul Andrew, în 1986, de către regretata Regină Elisabeta a II-a și regretatul Duce de Edinburgh.

Prezența Prințesei Beatrice la nunta din Iordania a făcut ca observatorii regali să se manifeste pe rețelele de socializare, mulți dintre ei exprimând o aceeași părere despre prințesă: "Mi-aș dori ca Prințesa Beatrice să fie o membră activă a Familiei Regale, se pricepe uimitor la asta! Dar nu o învinovățesc că își dorește cariera, încă sper că se răzgândește", a spus unul dintre ei.

"Mi-ar plăcea să le văd pe Alteța Sa Regală Sophie, Ducesa de Edinburgh, și pe Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice făcând echipă pentru mai multe, dacă nu chiar mai multe angajamente regale de lucru. Cred că ar fi un succes!", a fost de acord o altă persoană.

"Putem fi cu toții de acord că Prințesa Beatrice trebuie să fie un membru activ al Familiei Regale, astfel încât să îi putem vedea mai mult pe ea și pe Ed", a adăugat un al treilea, în timp ce un altul a comentat: "Cred sincer că prințesa Beatrice ar trebui să devină un membru activ cu normă întreagă. Pentru că eu cred că, în spatele scenei, ea își susține, de fapt unchiul ,și face deja o muncă de caritate uimitoare".

Beatrice nu îndeplinește în prezent îndatoriri regale, deoarece are un rol cu normă întreagă ca vicepreședinte al parteneriatelor și strategiei la compania de tehnologie Afiniti, dar are și câteva patronate și organizații de caritate cu care colaborează. Printre patronajele ei se numără organizația caritabilă pentru dislexie, Helen Arkell, premiul Oscar pentru cărți și Teenage Cancer Trust.

Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mopelli Mozzi, sunt părinții unei fetițe de un an, Sienna. De asemenea, dezvoltatorul imobiliar Edoardo are un fiu de șapte ani, Christopher Woolf, cunoscut sub numele de Wolfie, din relația sa anterioară cu arhitecta americană Dara Huang.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg