Ce cred danezii despre infamele poze cu Regele Frederik și altă femeie: "E foarte îndrăgostit de Mary"

19 ianuarie, 2024

Multe s-au întâmplat recent în regatul danez, cumulând cu schimbarea orânduirii. Chiar și așa, unul dintre cele mai controversate puncte de discuție în Danemarca a fost scandalul care l-a lovit pe noul rege spre sfârșitul anului trecut, când a fost văzut la Madrid cu o altă femeie decât soția lui.

Regele Frederik si Genoveva Casanova  jpg

Multe s-au scris despre acest eveniment care a lovit, cu siguranță, în armonia mariajului noului Rege Frederik, însă foarte puține știm despre cum au primit danezii vestea că regele lor i-a fost infidel Reginei consoarte Mary. 

Într-un podcast găzduit de revista britanică Hello, o serie de jurnaliști și-au dat cu părerea despre acest subiect.

Noua Regină Mary a fost un alt subiect major de conversație, aceasta fiind întâmpinată cu urale pasionale atunci când a apărut pe balcon, la proclamarea soțului ei. După cum a experimentat și Regele Charles în timpul căsniciei sale cu Prințesa Diana, Frederik trebuie să se confrunte cu faptul că soția sa este, probabil, mai populară decât el. Întrebarea este: îi pasă?

„Presupun că l-ai putea compara cu Charles, iar lui Charles cu siguranță îi păsa. Dar nu sunt sigur că Frederik este afectat. Este greu de spus, dar este un tip foarte emoțional. Și am văzut asta și în ziua nunții lui, când a plâns în timp ce ea venea la altar către el”, a spus Joe Little, managing editor la revista Majesty.

"În Danemarca, părerea generală este că regele este foarte îndrăgostit de soția sa, Mary. Și nu cred că l-ar supăra pentru o clipă faptul că ea este mult mai populară decât el și că este considerată, probabil, salvatoarea monarhiei daneze", a continuat acesta.

 Într-adevăr, pe 14 ianuarie, toată lumea a fost surprinsă să-i vadă pe noii suverani danezi Mary și Frederik sărutându-se cu foc la balconul regal, după proclamarea lui ca rege.

În acel moment, întrebarea de pe buzele tuturor a fost: l-a iertat noua Regină-consoartă Mary pe soțul ei pentru presupusa aventură cu mondena mexicană Genoveva Casanova? Sau a fost doar teatru, pentru a liniști apele în regat, odată cu începutul unei noi ere?

Cel mai probabil, Regele Frederik este încă ținut la distanță de soția sa, după zvonurile despre presupusa aventură a suveranului cu Casanova, dar rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile pe viitor.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg