Cum a schimbat diagnosticul de cancer relația dintre Prințesa Kate și Prințul William. Erau super cuplu

23 aprilie, 2024

Cancerul este una dintre probele de foc prin care poate trece un cuplu. Îți testează limitele, răbdarea, anduranța. Din păcate, cel mai simpatic cuplu de la Palatul regal este supus lunile acestea la probe de foc.

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg

Ce știa Kate cel mai bine să facă era să binedispună pe toată lumea. Acum este rândul său să beneficieze de înțelegerea celor dragi, de atenția lor și de sprijinul lor.

Prințul și Prințesa de Wales se pregătesc să sărbătorească cea de-a 13-a aniversare a nunții lor, la sfârșitul lunii. Este o dată importantă, o piatră de hotar în mariajul lor. Și pe măsură ce se apropie această dată, comentatorii regali analizează care mai este energia în cuplul lor. Cumva, ei au o legătura a lor specifică, „de nezdruncinat”! Puternică. În ciuda acestei imense provocări din prezent, tratamentul preventiv al lui Kate pentru cancer este un motiv care să-i facă și mai puternici, potrivit autorului regal Robert Jobson.

"William este stânca lui Catherine. El este constanta din viața ei și ea este centrul vieții lui", a mai spus Robert Jobson.

Vorbind în exclusivitate cu HELLO! pentru numărul din această săptămână, Robert, care urmează să publice mult așteptata carte ”Catherine, Princess of Wales: A Biography of the Future Queen” pe 4 iulie, a declarat: „Următoarea lor aniversare este o dovadă nu numai a dragostei lor, ci și a unității lor. Sunt sigur că își vor asuma împreună călătoria, știind că puterea lor constă în a fi împreună. Suișurile și coborâșurile pe care le-au înfruntat împreună le-au cimentat legătura, care acum este de neclintit”.

Nu se știe ce va plănui cuplul pentru această zi importantă, însă William va încerca, fără îndoială, să facă aniversarea cât mai specială posibil pentru soția sa. Până la urmă, prințul a fost o sursă de „confort” și „liniște” pentru Kate, de la primirea diagnosticul ei îngrijorător, în urma operației abdominale din luna ianuarie.

Prinții de Wales s-au căsătorit la Westminster Abbey, pe 29 aprilie 2011, iar ceremonia a fost urmărită de zeci de milioane de oameni din întreaga lume.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg