Monarhia britanică s-ar prăbuși fără Kate Middleton. Previziuni cutremurătoare, dacă Prințesa divorțează

21 martie, 2023
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg

Fostul angajat al Prințesei Diana lovește din nou. Declarațiile uimitoare ale majordomului. Cu ce previziuni cutremurătoare șochează din nou, imaginându-și cel mai negru scenariu, acela în care Kate Middleton ar divorța de Prințul William.

Foarte puțin probabil ca asta să se întâmple, însă niciodată nu trebuie să spunem niciodată, nu-i așa? Mai ales că titlul de Wales nu a purtat noroc nici anterioarei prințese.

Este lesne de intuit totuși că nu este deloc cazul, iar relația actualilor prinți de Wales este departe de defectuoasa legătură pe care a avut-o Charles cu Diana.

În cunoștință de cauză, având în vedere că a lucrat ani buni pentru Prințesa Diana, majordomul acestuia face o comparație interesantă.

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg

Prințul moștenitor William și Prințesa Catherine, cum i se spune oficial lui Kate Middleton, s-au căsătorit în 2011 și par la fel de fericiți ca acum 12 ani. De curând, fostul majordom al Prințesei Diana a fost întrebat ce părere are de imaginea actualilor Prinți de Wales.

Ei bine, celebrul deja Paul Burrell e de părere că fără Kate Middleton, monarhia britanică s-ar prăbuși. Alteța Sa regală este liantul de bază al sistemului, cea mai carismatică figură, care-i cucerește iremediabil pe britanici. Este ca un blestem al familiei regale britanice, lumina celebrității cade invariabil pe partenerii moștenitorilor regali.

Dacă și Charles, actualul rege, suferea cumva că el ca prinț atunci nu avea popularitatea Dianei, iată că este rândul lui William să piardă popularitate, căci lângă Kate Middleton pălește. Englezii nu sunt deranjați dacă la un eveniment apare doar prințesa și nimeni nu întreabă unde e William. Însă când Kate Middleton lipsește, panica se instalează și întrebările curg necontenit în social media, cum a fost cazul acum câteva zile, când Prințesa de Wales nu a participat la recepția de Ziua Commonwealth-ului. Fanii lui Kate Middleton sunt și îngrijorați, după ce în presa de scandal au apărut noi zvonuri despre presupusa amantă a Prințului William.

Într-un interviu pentru Slingo, Paul Burrell spune: ”Kate Middleton se află într-o poziție privilegiată. Totul pare că a căzut în grija ei. Viitorul depinde de ea, iar aceasta este o responsabilitate enormă, căci dacă va decide vreodată că vrea să se retragă din mariajul cu William, cred că monarhia va colapsa realmente. Cumva totul ține de ea, soarta monarhiei britanice va depinde de Kate Middleton, iar asta este uimitor.”, a afirmat cu tărie Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg