Primul iubit al Prințesei Beatrice, găsit mort: cine a fost bad-boyul care căzuse pradă drogurilor

25 aprilie, 2024

Prințesa Beatrice este foarte afectată de vestea că fostul ei iubit, Paolo Liuzzo, a fost găsit mort din cauza unei presupuse supradoze, într-o cameră de hotel din Miami.

Fiica cea mare a Prințului Andrew a început să se întâlnească cu Liuzzo în anul 2005, când ea avea doar 17 ani, iar el 24, dar perechea s-a despărțit în 2006 (foto aici)

Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg

Se spune că Beatrice este devastată de vestea morții lui Liuzzo, potrivit ziarului The Sun, după ce poliția a fost chemată într-o cameră a hotelului din Miami în care acesta se cazase, pe 7 februarie.

Cauza morții acestuia nu a fost făcută publică, dar un ofițer de la Departamentul de Poliție din Miami a declarat că a fost investigat ca un deces prin supradoză și că ancheta este deschisă și continuă.

Apropiații fostului iubit al prințesei au spus că Liuzzo este de mult timp dependent de jocurile de noroc, precum și de droguri, și ar fi adunat datorii enorme la cămătari: "A început să consume o mulțime de droguri farmaceutice la început, dar asta a dus, mai târziu, la cocaină și la droguri mai grele. A avut un stil de viață foarte rapid și cu toții ne temeam că, în cele din urmă, asta îl va doborî".

Paolo Liuzzo
Paolo Liuzzo

Liuzzo, care este din Woodbury, New York, a fost considerat un socialist american la momentul dragostei sale cu Beatrice. Prințul Andrew și Ferguson au încurajat dragostea lui Beatrice cu Liuzzo, în ciuda diferenței de vârstă de șapte ani și a trecutului său criminal. Trecutul său controversat a început în 2002, când a fost acuzat de uciderea din culpă a unui coleg de la Colegiul Sfintei Cruci. Colegul său, Jonathan R. Duchatellier, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unei lupte care a avut loc pe 5 mai 2002 într-o clădire de apartamente în afara campusului de la 510 Cambridge St., care a implicat Liuzzo.

Acuzația a fost ulterior redusă la agresiune, iar Liuzzo a ispășit o pedeapsă comunitară.

Liuzzo, născut în Woodbury, New York, a fost considerat un monden cu viitor promițător la momentul relației sale cu Beatrice. Prințul Andrew și Sarah Ferguson chiar au încurajat povestea lui cu Beatrice, în ciuda diferenței de vârstă de șapte ani dintre ei și a trecutului său certat cu legea.

Trecutul său controversat a început în 2002, când a fost acuzat de uciderea din culpă a unui coleg de colegiu. Colegul său în vârstă de 19 ani a murit în urma unei bătăi care a avut loc într-o clădire de apartamente din afara campusului din Cambridge, bătaie care l-a implicat pe Liuzzo.

Acuzația a fost redusă ulterior la agresiune, iar Liuzzo a ispășit o pedeapsă comunitară.

Se spune că Beatrice a ieșit cu inima frântă din această poveste de dragoste, iar în ceea ce-l privește pe Liuzzo, certificatul lui de deces a dezvăluit că acesta nu s-a căsătorit niciodată.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg