Prințul William, vizită neașteptată la o școală după ce un băiețel l-a invitat: „Scrisoarea a avut efect”

26 aprilie, 2024

Prințul William continuă cu angajamentele regale, în timp ce Kate Middleton, soția lui, s-a retras pentru o perioadă din viața publică după ce a fost diagnosticată cu cancer!

Prințul William Foto Getty images jpg

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a vizitat ieri o școală care i-a atras atenția pentru proiectele lansate și conduse de elevi. 

Ieri, Prințul de Wales a părăsit Londra și s-a îndreptat spre Birmingham, în regiunea West Midlands din Anglia, pentru a vedea Liceul St. Michael's Church of England din Sandwell. Școala a intrat în atenția lui după ce Freddie Hadley, în vârstă de 12 ani, a scris o scrisoare Prințului William și Prințesei Kate, în vârstă de 42 de ani, care a fost împărtășită pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale din octombrie 2023.

Freddie a invitat cuplul la lansarea campaniei #AmIManlyEnough a grupului lor școlar, scriind: „Prin munca noastră, am descoperit că sinuciderea este cel mai mare ucigaș în rândul tinerilor de sex masculin, iar acest lucru nu se va schimba până când oamenii nu vor începe să vorbească despre problemele lor”. 

Prințul William a răspuns personal scrisorii pe X (fostul Twitter): „Bună ziua Freddie, îmi pare foarte rău că eu și Catherine nu putem fi alături de tine și de restul elevilor de la St Michael's astăzi. Abordarea directă a provocărilor și stigmatizărilor legate de sănătatea mintală este atât de importantă, vă rugăm să continuați această muncă importantă”. Prințul de Wales a semnat mesajul cu un „W”, semn că biletul a venit direct de la el și nu de la echipa sa.

„Scrisoarea ta a funcționat”, i-a spus Prințul William lui Freddie Hadley, în vârstă de 12 ani, din Sandwell, West Midlands, atunci când s-au întâlnit joi. Ei au discutat apoi despre modul în care Freddie și colegii săi de școală vorbesc despre sentimentele lor. „Ei se deschid?” a întrebat William. „Care a fost cel mai mare lucru? Să vorbești despre lucruri?”

Prințul William a avut ocazia să vadă la fața locului activitatea Proiectului Matrix, pe care Freddie l-a evidențiat în scrisoarea sa pentru că reunește băieți cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani în cadrul unor întâlniri săptămânale care dezvoltă idei și proiecte pentru a aborda problemele de sănătate mintală. 

Ulterior, pentru publicația People, Freddie Hadley a povestit că a fost un „șoc uriaș” să-l vadă pe Prințul William sosind la școala sa: „Este Prințul William” și am fost atât de șocat. Este o nebunie”. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg