Rafael Nadal a refuzat-o pe Regina Elisabeta: "A fost dezamăgitor!"

12 iulie, 2022
regina buna jpg

Rafael Nadal a respins-o odată pe Regina Elisabeta a II-a. Tenismenul a refuzat invitația suveranei.

Rafael Nadal s-a retras joi de la Wimbledon din cauza unei accidentări . Spaniolul urma să-l înfrunte vineri , în semifinale, pe australianul Nick Kyrgios Kyrgio, dar a anunțat că nu poate juca din cauza unei rupturi la mușchiul abdominal. Nadal nu a mai participat la turneul SW19 din 2019, după ce a suferit o accidentare la picior, pentru care a primit un tratament special înainte de a participa la Wimbledon în acest an.

În prezent, pe locul 4 în lume, Nadal și-a câștigat locul printre celebritățile tenisului.

Și se pare că tânărul de 36 de ani a trebuit să facă câteva sacrificii pentru a obține un astfel de succes. Ba chiar să respingă o invitație din partea Reginei.

În 2010, Nadal a recunoscut că a refuzat să o întâlnească pe Regină pentru că dorea să se concentreze pe meciul său din turul doi de la Wimbledon.

Fusese invitat să petreacă timp cu Majestatea Sa în timpul vizitei ei rare la Clubul All England.

regina buna png

Regina nu și-a manifestat prea mult interesul pentru tenis, participând doar de patru ori la Wimbledon, ocazia marcând ultima ei vizită la club. De asemenea, era prima dată când participa din 1977.

În ciuda faptului că i s-a oferit această oportunitate o dată în viață, Nadal a decis că este prea riscant să-și perturbe rutina de dinaintea meciului cu olandezul Robin Haase.

Era îngrijorat că ar putea rămâne cu prea puțin timp pentru a se pregăti. „A fost dezamăgitor pentru mine, dar cei de la club știau că am rutina mea înainte de meci.

Știam că va fi o competiție dificilă. A trebuit să mă antrenez atunci, așa că mi-a fost imposibil să o cunosc pe Regină”, a spus Nadal la acea vreme.. „Trebuia să exersez în acel moment, așa că mi-a fost imposibil să o cunosc ”.

nadal rafa epa efe h 57436739 jpg

Starul a sperat că Regina va rămâne pentru a-i urmări meciul, dar aceasta a plecat după ce a asistat la victoria britanicului Andy Murray. „Serios, am crezut că Regina va fi la meciul meu și mi-ar fi plăcut să am șansa de a o întâlni după meci. Dar nu a fost posibil, pentru că Regina a plecat înainte. Pentru mine a fost dezamăgitor", a spus Nadal. El crede că asta nu a însemnat o lipsă de respect față de Regină, deoarece trebuia „să facă ceea ce credea că este mai bine pentru a câștiga meciul”.

Poate că a luat decizia corectă, deoarece spaniolul a ieșit învingător în lupta cu Robin Haase.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg