Regele Charles nu va suna niciodată la Montecito, să-și roage fiul să se întoarcă la îndatoririle regale

22 aprilie, 2024

Indiferent cât de greu va fi pentru monarhia britanică, un lucru e cert, cred experți regali. Monarhul britanic nu-și va ruga fiul rătăcitor să se întoarcă acasă, dacă nu va fi inițiativa lui. Cât despre William, nici atât nu se va umili în fața fratelui mai mic.

regele charles si william si harry jpg

Aici, în vremurile bune, când Charles era un tătic sănătos și încrezător în viitor. Toanele adolescentine ale fiilor săi păreau că pot fi gestionate. Însă mezinul Harry a fost cumva întotdeauna rebelul familiei. Și atunci este evident de ce s-a simțit mereu exclus și neînțeles. Toate ca toate, până în ziua în care și-a cunoscut soția. Alături de Meghan Markle, Ducele de Sussex reușește să facă față provocărilor vieții. Însă familia, cât de mult ar vrea să o uite, este mereu prioritară! Căci atunci când a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, Harry a dat val-vârtej în Anglia natală, pentru a-l vedea.

Desigur, scenariile sunt multiple și toate au în vedere un obiectiv comun: posibilitatea ca mezinul regal, înstrăinat în SUA, să vină acasă și să ajute monarhia britanică, ce se află în cădere liberă. Nimeni n-ar fi putut previziona o desfășurare a anului 2024 atât de dramatică. Încă o dovadă că este adevărată zicala ”nebănuite sunt căile Domnului!”.

Un comentator regal și-a exprimat convingerea că traiul american al Prințului Harry este automat un adio pe care și l-a luat de la îndatoririle regale.

Regele Charles nu-i va invita pe Harry și Meghan Markle să se întoarcă la îndatoririle regale, afirmând că mutarea lui Harry la Montecito înseamnă abandonarea definitivă a ”corabiei regale”.

Deși mezinul regal este așteptat în curând pentru a celebra 10 ani de Invictus, Tom Quinn consideră că Ducele de Sussex este puțin probabil să-și reia îndatoririle regale alături de soția sa, ducesa de Sussex.

El a declarat pentru The Mirror: „Harry este programat să vorbească la Catedrala Sf. Paul din Londra pe 8 mai pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus. Deși Jocurile au fost fondate când Harry era membru regal, nimeni nu pune presiune pe el atrăgându-i atenția că rolul său nu se mai justifică acum, ca ne-regal. Chiar dacă Harry va implora să fie lăsat să ajute, chiar dacă regele nu va mai avea forță să gestioneze situația, cert este că nimeni nu va suna la Montecito.”

Așadar, mingea ar fi în terenul lui Harry. Dacă vrea să revină, e de datoria sa s-o afirme, crede expertul regal.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg