Regina-Barbie! Letizia a Spaniei, superbă în roz: modul ei simplu de-a arăta mai tânără decât este

25 aprilie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a îmbrățișat culorile și estetica sezonului de primăvară în timpul unui nou eveniment regal.

Spanioloaica a găzduit un prânz oficial pentru premianți galei „Miguel De Cervantes 2023” la Palatul Regal din Madrid, alături de soțul ei, Regele Felipe al Spaniei.

Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg

Pentru această ocazie, regina a ales o rochie roz de la brandul spaniol Pedro del Hierro. Rochia midi cu mâneci lungi are o fustă cloș într-o nuanță de roz și aplicații florale care împodobesc delicat materialul, creând o adevărată estetică de primăvară.

Pentru a-și completa look-ul, Regina Letizia a ales o pereche de pantofi cu toc într-o nuanță nude și o pereche de cercei delicați. Regele Felipe a fost, la rândul lui, o prezență elegantă și complementară soției sale, alegând un costum de culoare închisă cu o cravată în aceeași nuanță ca a pantofilor Letiziei.

Coafura cu părul întins și neted și machiajul natural i-au conferit reginei în vârstă de 51 de ani acea incredibilă alură tinerească, incomparabilă cu vârsta din buletin.

Prezența sa diafană vine după cea din ziua anterioară, când Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea au participat la decernarea Premiului Miguel de Cervantes 2023 pentru literatură în limba spaniolă. Premiul i-a revenit scriitorului Luis Mateo Díez și a fost înmânat în amfiteatrul Universității din Alcalá, în Alcalá de Henares din Madrid.

Dacă în 2023 Letizia a purtat o rochie cu buline de la brandul Vogana, acum, regina de 51 de ani a ales un look foarte diferit. Special pentru acest eveniment literar, soția Regelui Felipe a optat pentru un look mai sobru, dar cu un aer cool, și anume o rochie din tweed.

Concret, această creație are mânecă midi și lungime medie. Însă, ceea ce o face și mai diferită este finisajul care marchează talia și care este recreat și pe manșetele mânecilor franțuzești.

Două apariții consecutive deosebit de șic, din partea unei reginei care se joacă mereu cu stilul, chiar și la evenimentele regale. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg