Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle n-a participat la încoronarea Regelui Charles

26 aprilie, 2024

Meghan Markle a lipsit de la încoronarea Regelui Charles din mai 2023, iar soțul ei, Prințul Harry, și-a făcut apariția singur.

Meghan Markle Regele Charles jpg

Meghan Markle a decis să nu participe la încoronarea Regelui Charles din mai 2023, deoarece a considerat că răspunsul monarhului la o scrisoare pe care ea i-o trimisese anterior nu a fost satisfăcător.

Ducesa de Sussex a fost aparent neimpresionată de răspunsul familiei regale britanice, după ce a apărut într-un interviu cu Oprah Winfrey în 2021 și a făcut mai multe acuzații la adresa familiei regale, inclusiv „îngrijorarea” acestora cu privire la culoarea pielii lui Archie, băiețelul ei și al Prințului Harry. The Mirror relatează că Meghan Markle i-a scris lui Charles, pe atunci Prinț de Wales, despre acest subiect, dezvăluind identitatea persoanei care a făcut remarca. Dar Meghan Markle ar fi fost „nemulțumită” de răspuns, ceea ce a contribuit la decizia ei de a nu merge la încoronare.

Se înțelege că scrisoarea lui Meghan Markle a venit după ce Regele Charles a luat legătura cu ea, exprimându-și regretul față de ruptura din familie și tristețea față de despărțirea din familie. Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la funcțiile lor de membri seniori ai familiei regale în 2020.

În interviul acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle a afirmat că au existat „conversații” și „îngrijorări” cu privire la ce culoare va avea băiețelul Archie. Familia regală britanică nu a recunoscut public acuzațiile, dar în timpul unei ieșiri în oraș, Prințul William a fost întrebat de un reporter dacă familia regală este rasistă. Prințul a răspuns ferm că nu sunt „o familie rasistă”.

Prințul Harry, singur la încoronarea tatălui său, Regele Charles

Prințul Harry nu a avut niciun rol oficial la slujba de încoronare de la Westminster Abbey și a participat singur la încoronarea propriului său tată, în timp ce Meghan Markle a rămas în Los Angeles cu copiii lor. Prințul Harry a purtat un costum elegant, iar în piept a avut mai multe medalii. La ceremonie el a stat alături de verișoara sa, prințesa Eugenie, și de soțul ei, Jack Brooksbank, în al treilea rând.

Două rânduri mai în față se aflau Prințul și Prințesa de Wales și copiii lor, precum și Ducele și Ducesa de Edinburgh.

Foto. Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg