Singurul membru al familiei care o face pe Kate Middleton să își piardă cumpătul! El întrece măsura

23 aprilie, 2024

Indiciu: e vorba despre unul dintre cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William!

Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg

Kate Middleton este cunoscută pentru calmitatea ei, dar există un membru obraznic al familiei care știe cum să o enerveze: cel mai mic copil al ei, Prințul Louis!

Pentru publicația Hello Magazine, Debbie Frank, astrolog celebru și confident apropiat al Dianei, Prințesa de Wales, a dezvăluit cum micuțul Louis este singura persoană care o poate face pe Kate Middleton "să-și piardă calmul". Astrologul a cercetat harta natală a tânărului prinț, care împlinește astăzi șase ani, și a spus despre obraznicul băiețel: "Fără îndoială, Marte hotărât al lui Louis în Capricorn creează un frison frapant cu Soarele lui Kate în același semn.

El este singura persoană care o poate face să-și piardă cumpătul! Kate este foarte autodisciplinată, iar îmblânzirea micului ei pui de tigru este o provocare pentru ea". Prințul Louis, fratele mai mic al Prințului George și al Prințesei Charlotte, este foarte iubit de către fanii regali și de publicul larg. 

Despre el, astrologul dezvăluie: "Este atât de atrăgător, jucăuș și totodată obraznic încât oamenii se îndrăgostesc de el. Este garantat că el o să pună mereu un zâmbet pe fața tuturor. (...) Are o personalitate afectuoasă și iubitoare, cu Venus în Taur, ascendent în Rac și Luna în Leu. Este o persoană care place mulțimii, chiar dacă sparge tiparele regale. Adorabil și atrăgător, este ușor de iertat, iar personalitatea sa atrage multă atenție."

Debbie Frank a mai precizat că tânărul regal, care este al patrulea în linia de succesiune la tron, "nu este înclinat să urmeze turma" și "îi place să agite lucrurile". "Louis s-a născut pentru a hotărî singur ce face cu viața lui", a spus ea. "Harta sa natală nu împărtășește tiparul astrologic asociat de obicei cu semnul ferm și sensibil al Taurului. Calitățile de Taur ale lui Louis sunt suprailuminate de Uranus, planeta copilului sălbatic, care a fost poziționată aproape de Soarele său atunci când s-a născut. Acest lucru înseamnă că nu este înclinat să urmeze turma, în acest caz, protocolul regal".

Astăzi, fFiul cel mic al lui William și Kate, Prințul Louis împlinește șase ani. Nu se știe încă dacă Palatul Kensington va publica o nouă fotografie cu el pentru a marca ziua sa specială.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg