Talentul surprinzător al Prințesei Charlotte care o face pe mama Kate Middleton foarte fericită

25 aprilie, 2024

Kate Middleton a dezvăluit cum fiica ei, Prințesa Charlotte, a surprins-o într-un mod deosebit de plăcut cu talentul ei.

Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg

Prințesa Charlotte, care împlinește nouă ani săptămâna viitoare, are o legătură foarte strânsă cu mama ei. Micuța i-a pus un zâmbet mare pe chipul lui Kate Middleton, care și-a adus aminte de deosebitul moment în timpul unei vizite la Vsi Razom Community Hub din Bracknell, în octombrie anul trecut.

Kate Middleton a fost acolo pentru a afla despre activitatea organizației de sprijinire a refugiaților ucraineni și, în timpul șederii sale, a stat de vorbă cu o fetiță de opt ani, Liza. Ghemuindu-se lângă Lisa, Kate Middleton a spus: „Am auzit-o pe fiica mea cântând în această dimineață un cântec numit "Shine Jesus Shine" și asta m-a făcut foarte fericită în această dimineață."

Văzând interesul fetiței, Kate a întrebat-o: „Cunoști acest cântec? Are aceeași melodie? L-am auzit în această dimineață și m-a făcut foarte fericită". Această dezvăluire făcută de Prințesa de Wales vine după ce Prințul William a mărturisit la un moment dat că diminețile în casa familiei lor încep de obicei cu Prințul George și Prințesa Charlotte certându-se pe ce muzică să asculte.

Prințesa Charlotte și fratele ei de 10 ani au moștenit amândoi dragostea pentru muzică, însă gusturile lor sunt extrem de diferite. În timp ce lui Charlotte îi place adesea să asculte Waka Waka, melodia Shakirei, George preferă piesele trupei AC/DC .

„Ceea ce m-a uimit este cât de mult au moștenit copiii mei dragostea familiei mele pentru muzică. În cele mai multe dimineți există o luptă masivă între Charlotte și Prințul George pentru a ști ce melodie se cântă", a declarat Prințul William, în vârstă de 41 de ani.

„Și trebuie, acum, practic, să prioritizez faptul că într-o zi cineva face asta și în altă zi e rândul altcuiva. Deci, George are rândul lui, apoi Charlotte are rândul ei". Totodată, Prințul William a subliniat că pasiunea copiilor săi pentru muzică l-a făcut mândru. El a spus că îi place să îi privească pe toți cei trei copii "dansând, mișcându-se energic și cântând" pe orice melodie aleasă de ei.

În schimb, Kate Middleton a dezvăluit cu ceva vreme în urmă ce le place lui George, Charlotte și Louis să mănânce la micul dejun înainte de a pleca la școală. Când Kate a vizitat grădinița Stockwell Gardens, ea a spus personalului cum le place copiilor ei să își înceapă ziua. Managerul școlii, Michelle Samuels, a dezvăluit ulterior că Prințesa Kate i-a spus că micuții ei se bucură de un mic dejun simplu, compus din cereale și mere.

Foto> Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg