Celebritatea care a oferit o părere sinceră legată de noul gem al lui Meghan. Cât va rezista pe piață?

25 aprilie, 2024

Ducesa de Sussex a început să primească recenziile mai multor vedete legate de deja celebrul ei gem de căpșuni, primul produs comercializat sub umbrela American Riviera Orchard.

meghan markle  foto   profimedia jpg

Vedete precum Mindy Kaling, Tracee Ellis Ross și alții și-au împărtășit, de asemenea, propriile experiențe în legătură cu gemul Ducesei.

Din câte se observă până la ora aceasta, Meghan Markle pare să fi dat lovitura cu acest produs, banalul gem de căpșuni care promite etichetă curată. Iar Ducesa are ”oamenii ei”, supranumiți ”gemfluenceri”. Staruri urmărite în număr mare de fani pe rețelele de socializare. Dacă ei îți laudă produsul, succesul este garantat, căci publicul va fi inspirat să testeze produsul.

John Legend chrissy teigen jpg

Chrissy Teigen și soțul ei John Legend s-au alăturat ilustrului cerc de prieteni care sărbătoresc noua afacere a lui Meghan Markle ca „gemfluenceri”.

În online, în direct, au gustat cel mai recent produs al Ducesei, gemul de căpșuni de la American Riviera Orchard. Chrissy Teigen a încărcat videoclipul pe Instagram.

În clip, pe melodia „Jamming” a lui Bob Marley, Chrissy și John pot fi văzuți preparând ”gustarea perfectă”, o combinație delicioasă de pâine rustică, unt sărat, brie, bacon prăjit și deja faimosul gem din rezerva de căpșuni a lui Meghan.

Chrissy a fost vizibil încântată de creația culinară și și-a împărtășit plăcerea cu adepții ei, exclamând: „Cred că este cea mai bună gustare pe anul acesta!”.

Încurajator, nu-i așa?

După cum se vede în materialul filmat, gemul lui Meghan are o consistență foarte lejeră, fluidă. Culoarea este și ea una naturală, nu acel roz chimizat pe care îl au anumite gemuri cumpărate din comerț. Umblă vorba că Ducesa s-a inspirat din business-ul socrului său, celebrul Rege Charles, care are un istoric remarcabil legat de comercializarea produselor bio, cu etichetă curată. Ba mai mult, că a vrut sau nu, Meghan Markle a produs un efect neașteptat în Marea Britanie, căci oamenii s-au înghesuit să cumpere gemurile lui Charles, epuizând chiar stocurile!

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg