Marea Finală “Insula de 1 milion”, în seara aceasta la Kanal D

15 iunie, 2024

Reality show-ul de aventură a ajuns la final, În această seară, de la ora 21.00, vom afla cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat.

Insula de 1 milion Kanal D JPG

Au mai rămas în competitie șase concurenți din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe „Insula de 1 milion”. După o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistenta psihică și inteligența socială, Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu se pregătesc de bătălia finală.  

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D va difuza ultimul episod din acest sezon palpitant al reality show-ului, când vom afla cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat, cu cea mai mare miză pusă în joc vreodată de o televiziune din Romania – 1 milion de lei.

Cosmin Cernat Insula de 1 milion Kanal D (1) JPG

„Vom asista la deznodământul acestui reality show de aventură, o provocare uriașă pentru niște oameni care s-au luptat pentru visul lor. Au mai rămas șase temerari pe insulă. Am văzut cum acești oameni extraordinari au depășit obstacole imposibile, și-au împins limitele și și-au dovedit curajul în fața unor provocări incredibile. Ce pot să vă spun e că va fi o finală intensă, cu multe surprize, cu emoții uriașe. Fiți cu ochii pe „Insula de 1 milion”, de la 21:00, la Kanal D ”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului

Cine i se va alătura lui Szilard în etapa finală a competiției?

Szilard este concurentul care a acumulat deja brățări în valoare de 500.000 de lei, asigurându-și astfel un loc în bătălia finală. Ceilalți cinci finaliști se vor confrunta pentru a obține un loc alături de el în etapa decisivă. Argentina, singura femeie rămasă în concurs, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga un loc în duelul final. Cei care nu vor reuși să se califice vor avea opțiunea de a ceda brățările lor unuia dintre finaliștii rămași, introducând astfel un element de strategie și surpriză, ce va condimenta și mai mult competiția.

Cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat? Cine va face față presiunii și va transforma brățările în bani? Nu pierdeti bătălia finală, sâmbătă seara, de la 21:00, la Kanal D!



Recente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg