Obsesia lui Sean „Diddy” pentru Prinții William și Harry! Cum au răspuns ei la invitațiile rapperului

21 octombrie, 2024

Sean Diddy Combs a fost un mare fan al Prințului Willam și al Prințului Harry, dar aceștia nu au acceptat niciodată o invitație la una dintre petrecerile sale pline de vedete.

Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg

Rob Shuter, care a lucrat anterior ca publicist pentru Sean Diddy Combs între 2002 și 2004, a declarat pentru BBC News că i s-a spus să îi sune pe Prințul William, 42 de ani, și Prințul Harry, 40 de ani, pentru a-i invita la evenimentele rapperului „de peste 10 ori”.

Cu toate acestea, familia regală britanică nu a acceptat niciodată invitațiile, în ciuda faptului că Sean Diddy Combs „s-a oferit să le acopere călătoria, cazarea și chiar să plătească pentru securitatea lor”, a declarat Shuter.

„Diddy era obsedat de prințul Harry și prințul William. Se consideră un rege, așa că are sens să vrea să aibă doi prinți în anturajul său”, a spus Shuter. „Ei nu au acceptat niciodată invitațiile, nu au făcut niciodată parte din lumea lui”, a adăugat el.

Shuter a mai spus că rapperul, care se află în prezent în spatele gratiilor la Metropolitan Detention Center din Brooklyn după ce doi judecători i-au refuzat eliberarea pe cauțiune, a păstrat chiar și „fotografii înrămate” ale Prințului de Wales și Ducelui de Sussex în apartamentul său din New York. 

Sean Diddy Combs a fost acuzat de trafic sexual, șantaj și transport în vederea practicării prostituției pe 17 septembrie, după ce fusese arestat la un hotel din Manhattan cu o zi înainte. El a pledat nevinovat la aceste acuzații.

Muzicianul a apărut în instanța federală pe 10 octombrie pentru o audiere în cazul său penal, unde mama sa, Janice Combs, și copiii au fost prezenți. Procesul său a fost programat pentru 5 mai 2025. Fondatorul Bad Boy Records a fost acuzat în rechizitoriu de organizarea unor presupuse „freak offs”, despre care procurorii spun că erau spectacole sexuale foarte bine orchestrate. Procurorii susțin că Sean „Diddy” Combs ar fi forțat sau constrâns femeile să participe la „freak off-uri” cu lucrători sexuali bărbați.

Luptele juridice ale lui Combs au devenit publice în noiembrie anul trecut, când fosta sa soție, cântăreața Casandra „Cassie” Ventura, a intentat un proces bombă împotriva lui, susținând că mogulul muzicii a violat-o și a traficat-o sexual pe parcursul a 10 ani. Procesul a fost soluționat a doua zi, dar de atunci, mai multe alte persoane l-au acuzat de comportament inadecvat. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Durek Verrett vs Marius Borg   Instagram, Getty Images jpg
Regele Mihai și nepoții lui colaj jpg
Regina Letizia Regele Felipe Regina Sofia profimedia 0893995405 jpg
Charles portret Canada PNG