Prima Doamnă a Americii va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, după un test oncologic

6 ianuarie, 2023
Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, este suspectă de cancer de piele
Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, este suspectă de cancer de piele

Jill Biden va ajunge săptămâna viitoare pe mâna medicilor, după ce unul dintre rezultatele medicale a stârnit îngrijorare.

La cei 71 de ani ai săi, Prima Doamnă a Americii arată exemplar, fiind foarte disciplinată cu stilul său de viaţă şi atentă la orice semnal pe care organismul i-l dă. Recent, Jill Biden a făcut un nou set de teste şi, din păcate, unul dintre rezultatele medicale a stârnit îngrijorare. E vorba despre un test dermatologic de rutină, la care s-a descoperit o problemă.

"În timpul unui screening de rutină pentru cancerul de piele, a fost descoperită o mică leziune deasupra ochiului Primei Doamne. Ca măsură de precauţie, medicii au recomandat să îi fie îndepărtată leziunea", se arată într-o scrisoare medicală, făcută publică de purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne, Vanessa Valdivia.

Intervenţia chirurgicală va avea loc miercuri, 11 ianuarie, în regim ambulatoriu, la spitalul militar Walter Reed de lângă Washington, a declarat medicul prezidenţial, Kevin O'Connor, în aceeaşi scrisoare. Ca detaliu, ţesuturile îndepărtate vor fi apoi analizate, pentru a verifica natura lor şi tratamentul ulterior. Momentan, chiar dacă nu s-a pus punctul pe i, Jill Biden este suspectă că ar putea avea o formaţiune de cancer de piele.

Teama de cancer în familia lui Jill Biden

Din păcate, subiectul cancerului în familia Biden este unul sensibil, după ce Beau Biden, fiul cel mare al preşedintelui american, s-a luptat îndelung şi brutal cu cancerul la creier, murind în 2015, chiar mai înainte de a-şi vedea părintele ajungând pe scaunul prezidenţial. De-atunci, Joe Biden a decretat reducerea ratei deceselor cauzate de această boală drept "prioritate prezidenţială".

Mai multe pentru tine...

Jill Biden este cea mai în vârstă Primă Doamnă din istoria SUA, în timp ce soţul ei, Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, este, de asemenea, cel mai în vârstă locatar al Casei Albe din istorie.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg