Royals

Alina şi Nicolae ai României, alături de Familia Regală, la reînhumarea lui Carol al II-lea FOTO

Alina şi Nicolae ai României, alături de Familia Regală, la reînhumarea lui Carol al II-lea FOTO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Tensiunile din sânul Casei Regale române par a se disipa, odată cu o nouă reuniune de suflet, la Curtea de Argeş.

După căsătoria sa cu Alina-Maria Binder, Nicolae al României face paşi importanţi în reconcilierea cu familia sa. Drept dovadă, şi prezenţa sa weekendul trecut, alături de soţie, la înhumarea rămăşiţelor pământeşti ale străbunicului său, Regele Carol al II-lea.

În seara de vineri, 8 martie, sicriul fostului suveran a fost depus în Catedrala Episcopală şi Regală de la Curtea de Argeş, într-o ceremonie militară şi religioasă, la care au participat Alteţa Sa Regală Principele Radu, alături de surorile Majestăţii Sale Margareta, Principesa Sofia şi Principesa Maria - Custodele Coroanei fiind marea absentă a acestei ceremonii.

Sâmbătă, 9 martie, a avut loc slujba de înmormântare, urmată de o procesiune militară şi religioasă, în care sicriul cu rămăşiţele pământeşti ale Regelui Carol al II-lea a fost dus la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală, unde a fost înmormântat în Pronaos.

Deşi n-au schimbat prea multe cuvinte cu ceilalţi membri ai Familiei Regale, Alina şi Nicolae ai României au fost totuşi primiţi la slujbă, ca un gest firesc de revenire la relaţii mai cordiale.

Foto: Facebook, Daniel Angelescu/Casa Regală

Modifică Setările