Royals

Are 90 de ani, dar nu se dezice de pasiunea sa. Regina Elisabeta, la plimbare călare!

Are 90 de ani, dar nu se dezice de pasiunea sa. Regina Elisabeta, la plimbare călare!

Peste o lună va împlini 91 de ani. Asta n-o împiedică, însă, pe Regina Elisabeta să se bucure de vechea ei pasiune: echitaţia! Face echitaţie şi la 90 de ani Ştim cu toţii cât de mult iubeşte monarhul britanic echitaţia, aşa că nu ne surprinde s-o vedem, din nou, alături de iubitul ei ponei Fell, pe nume Carltonlima Emma, pe pajiştile verzi de lângă Castelul Windsor. Regina Elisabeta a II-a era însoţită, la plimbarea de dimineaţă, de Terry Pendry, cel care se ocupă de grajdurile regale.

Îmbrăcată bine, cu o eşarfă de mătase pe cap şi cu cizme de călărit, Regina Elisabeta a făcut faţă cu brio temperaturilor scăzute şi ploii.

regina-elisabeta-90
S-a bucurat de pajiştile verzi din jurul Castelului Windsor

Ne amintim că aceasta este una dintre cele mai vechi pasiuni ale Reginei Marii Britanii, Elisabeta îndrăgostindu-se încă de la patru ani de călărit, atunci când i s-a dăruit un ponei Shetland, pe nume Peggy. E drept, în ultimii ani, a mai diminuat orele de călărit, din cauza sănătăţii şi a vârstei sale înaintată, însă nu trece un anotimp fără ca Majestatea Sa să nu se bucure de câteva ore de echitaţie.

foto: Kelvin Bruce

Modifică Setările