Royal Babies

Când va fi botezat Prinţul Louis? Palatul Regal a anunţat detaliile!

Când va fi botezat Prinţul Louis? Palatul Regal a anunţat detaliile!

Palatul Kensington a anunţat când Ducii de Cambridge îşi vor boteza cel de-al treilea născut. Astfel, potrivit comunicatului oficial, Prinţul Louis va fi botezat pe 9 iulie, respectându-se tradiţia ca bebeluşul să nu aibă mai mult de trei luni la creştinare. Prinţul Louis va fi botezatpe 9 iulie Fericitul eveniment va avea loc la Capela Regală de la palatul St. James, acolo unde şi fratele lui mai mare, Prinţul George, a fost botezat. ”Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt fericiţi să vă anunţe că botezul Prinţului Louis va avea loc luni, 9 iulie, la Capela Regală a Palatului St. James, Londra. Prinţul Louis va fi creştinat de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby”, se arată scris în comunicatul oficial.

Se aşteaptă ca părinţii lui Kate, Carole şi James Middleton, fraţii acesteia, Pippa şi James Middleton, dar şi-ntreaga familie regală să participe la acest eveniment. Momentan, nu se ştiu naşii de botez ai micuţului.

Prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.

Prinţul Louis este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după fratele şi sora sa, George şi Charlotte. Micuţul a venit pe lume pe 23 aprilie, Londra, şi de la ieşirea din spital  n-a fost văzut în public.

foto: arhivă

Modifică Setările