Royals

Cât costă această ţinută cool a Reginei Letizia?

Cât costă această ţinută cool a Reginei Letizia?

MADRID, SPAIN - MAY 24: Queen Letizia of Spain attends 'Famelab' 2017 at the Museo Nacional de la Ciencia y Tecnologia (MUNCYT) on May 24, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Regina stilului loveşte din nou! Nu putem să nu fim îndrăgostiţi de felul în care arată această spanioloaică de 44 de ani. Nu doar că are silueta unei puştoaice de nici 20 de ani, dar Letizia şi-a păstrat şi tinereţea chipului, fără să apeleze la intervenţii estetice prea vizibile. Gurile rele spun că ceva botox ar fi pe-acolo, dar de bun simţ. Regina Letizia a Spaniei Vestă albă de la Massimo Dutti Astăzi este vorba, însă, despre stil şi despre cea purtat regina, ieri, la un eveniment care a avut loc la Muzeul Naţional al Ştiinţei şi Tehnologiei din Madrid.

Minona regină a combinat o vestă albă de la Massimo Dutti, model maxi, în valoare de 160 de euro, cu o pereche de pantaloni din piele de la Hugo Boss. Preţul lor: 137 euro.

Pantofi Prada şi plic Hugo Boss
Leggings din piele de la Hugo Boss

Frumoasa regină şi-a completat look-ul cu o pereche de stilettos negri de la Prada, în valoare de 560 de euro, şi cu un clutch bej de la Hugo Boss, în valoare de 345 de euro.

Preţ total şi aproximativ al ţinutei: 1.202 euro

Foto: hepta, getty images

Modifică Setările