Royals

Ce are de spus Samantha Markle, sora lui Meghan, despre mama ducesei?

Ce are de spus Samantha Markle, sora lui Meghan, despre mama ducesei?

Deja naşterea bebeluşului Archie Harrison a trecut în secundar, proaspeţii părinţi retragându-se din atenţia media pentru a se obişnui în acest nou rol.

Cu toate acestea, familia americană a lui Meghan de-abia acum a început să se facă auzită, şi prin asta ne referim la cea mai vocală dintre rudele ducesei, sora de tată Samantha Markle.

Mai întâi, a fost vorba despre comunicatul de presă făcut public săptămâna trecută, în care Samantha a declarat, printre altele: "Toţi suntem fericiţi pentru venirea pe lume a bebeluşului. Familia Markle, familia Ragland, de Sussex, sau Windsor. În ceea ce priveşte genele, toţi am avut o contribuţie în acest băieţel. Vreau să ştie că are parte de o familie mare. Suntem încântaţi pentru Meg şi Harry, de asemenea. O iubesc, este sora mea mai mică şi nu contează ce-am spus în trecut. Ştiu că o să facă ce trebuie", a scris sora în vârstă de 54 de ani a ducesei. 

În sensul că sora pe care a numit-o, odată, Duch-Ass, o să revină la sentimente mai bune legate de ea. 

Răbdarea nu este cel mai important atu al Samanthei, căci aceasta a acordat, apoi, un interviu publicaţiei The Mirror, în care s-a plâns din cauza faptului că tatăl ei nu este inclus în tot acest eveniment. 

"Este trist. Ar fi trebuit să fie şi el de faţă. Faptul că este exclus este ca un cuţit în inima lui. Iar săracul Master Archie nu o să aibă ocazia să cunoască o persoană iubitoare şi creativă.”

În plus, Samantha a declarat că este dezamăgită şi de atitudinea mamei lui Meghan Markle, Doria Ragland. În concepţia americancei care a declarat, odată, că va scrie o carte despre viaţa surorii sale, Doria ar fi trebuit s-o încurajeze pe Meghan să îl cheme şi pe tatăl ei să-şi cunoască nepotul. 

Modifică Setările