Kate & William

Ce defecte avea Prinţesa Diana? Kate Middleton nu o consideră un model de urmat

Ce defecte avea Prinţesa Diana? Kate Middleton nu o consideră un model de urmat camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A ajuns în familia regală în urmă cu mai mulţi ani, atunci când i-a devenit soţie Prinţului William, i-a dăruit acestuia trei copii, iar în viitor va deveni chiar Regină a Marii Britanii.

Povestea lui Kate Middleton poate fi una de basm, mai ales că apropiaţii ei spun că Ducesa de Cambridge a rămas o femeie modestă, spre deosebire de cumnata ei, Meghan Markle, care a ajuns să nu mai fie suportată de nimeni din familia regală, dacă ar fi să ne luăm după tabloidele din Regatul Unit.

Potrivit jurnaliştilor de la Vanity Fair, Kate Middleton a fost comparată cu Prinţsa Diana atunci când s-a căsătorit cu Prinţul William, iar din punct de vedere al aspectului fizic şi al protocolului regal nu a dezamăgit niciodată. Mai mult decât atât, la unele evenimente Ducesa de Cambridge chiar a purtat bijuteriile mamei soţului ei, pentru a demonstra că nu a uitat-o pe cea supranumită Prinţesa Inimilor.

Cu toate că a omagiat-o şi i-a adus nu doar o dată un tribut, Kate Middleton nu o consideră un model de urmat pe Prinţesa Diana, despre care crede că a făcut multe greşeli. Potrivit sursei citate, soţia Prinţului William este de părere că printre defectele Prinţesei Diana se regăsea faptul că încerca pe cât posibil să iasă în evideţă şi să atragă toată atenţia asupra ei, punându-l în umbră pe Prinţul Charles.

„Înaltă şi slabă ca Diana, Kate este, fără doar şi poate, regală din toate punctele de vedere. Ea pare încrezătoare în sine şi, mai presus de toate, fericită! În comparaţie cu Prinţesa Diana, al cărei scop era să fie rebela familiei regale şi să nu urmeze nicio regulă, Kate Middleton a aderat protocolului impus de statutul pe care l-a câştigat. Ea i-a ascultat pe consilierii lui WIlliam şi l-a susţinut pe soţul ei în tot, însă nu l-a eclipsat niciodată. Unul dintre defectele prinţesei Diana a fost faptul că l-a pus în umbra ei pe Charles. Kate nu a vrut să facă aceeaşi greşeală“, spun cei de la Vanity Fair.

Modifică Setările