Royals

Ce nu ştiai despre caleaşca din care au salutat mulţimea Nicolae al României şi soţia sa

Ce nu ştiai despre caleaşca din care au salutat mulţimea Nicolae al României şi soţia sa camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La orice nuntă regală care se respectă trebuie să fie o caleaşcă tradiţională care să-i transporte pe miri de la biserică, în uralele mulţimii, către celelalte locaţii în care au loc ceremoniile. 

Şi în cazul nunţii Prinţului Nicolae cu Alina Binder, care a avut loc, ieri, la Sinaia, s-a întâmplat acest lucru. A existat o caleaşcă superbă, în care cei doi tineri au făcut turul oraşului, pe bulevardul principal, în drum spre Cazinoul din Sinaia, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă. 

Caleaşca în alb şi negru în care au urcat Nicolae şi soţia lui este lucrată manual, din lemn masiv. Este adusă din Italia de un centru de echitaţie din Craiova şi este prima dată când este folosită într-o ceremonie. Caleaşca a fost trasă de doi cai negri, superbi, din rasa frizieni. 

Pe tot parcursul drumului de la biserica Sf.Ilie din Sinaia către Cazinoul din Sinaia, Nicolae şi Alina au fost salutaţi de numeroşi localnici şi turişti aflaţi în Sinaia, aşezaţi de o parte şi de alta a bulevardului principal, închis o perioadă circulaţiei maşinilor. 

Mai mult, unii fani regali nu s-au putut abţine să nu îi strige nepotului defunctului Mihai I îndrăzneaţa urare „Trăiască viitorul rege al României!“.

Comentarii

Modifică Setările