Royals

Charlotte Casiraghi, însărcinată din nou. Cine este tatăl copilului?

Charlotte Casiraghi, însărcinată din nou. Cine este tatăl copilului?

Exclusif - No Crédit - BI - No Web - Charlotte Casiraghi fait du shopping chez Urban Outfitters, Anthropologie et Gap dans le quartier de Manhattan à New York City, New York, etats-Unis, le 4 avril 2018. Exclusive - For Germany Call For Price - No Credit - No Web - Charlotte Casiraghi is shopping at Urban Outfitters, Anthropologie and Gap stores on Broadway in Downtown Manhattan, New York, NY, USA on April 4, 2018.

Acum înţelegem de ce se grăbesc la altar amorezii Charlotte Casiraghi şi noul ei iubit, francezul Dimitri Rassam! Monegasca în vârstă de 31 de ani este însărcinată din nou, presa franceză speculând că fiica Prinţesei Caroline de Monaco urmează să nască la sfârşitul lunii august.

De fapt, nu e mare lucru de speculat, căci cele mai recente fotografii cu frumoasa Charlotte la cumpărături în New York, pe 4 aprilie, îi dezvăluie sarcina destul de avansată, pe sub puloverul verde şi lejer. Dacă termenul speculat de presa franceză este cel corect, nepoata lui Grace Kelly ar trebui să fie însărcinată, acum, în luna a patra.

Sarcina lui Charlotte este vizibilă

Probabil că acesta este motivul pentru care Charlotte Casiraghi va deveni doamna Rassam vara aceasta, după ce a fluturat inelul de logodnă la tradiţionalul Rose Ball, organizat pe 24 martie la Monte Carlo. Dar cine este chipeşului francez cu care Charlotte se iubeşte de circa un an?

Dimitri Rassam are 36 de ani şi este de profesie producător de film. În plus, este nimeni altul decât fiul superbei actriţe franceze Carole Bouquet, o fostă Bond Girl care a apărut în filmul For Your Eyes Only (1981), alături de Roger Moore.

Dimitri Rassam şi Charlotte Casiraghi, la balul Rose Ball

Tatăl acestuia, cunoscutul producător de film de origine libaneză Jean-Pierre Rassam, a murit în anul 1985, pe când Dimitri avea doar patru ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Inelul de logodnă cu diamant fluturat de Charlotte

Interesant este că în viitorul mariaj nu va veni doar monegasca cu un copil, şi anume băieţelul ei de patru ani, Raphaël. Şi francezul este părinte, la rândul lui, al unei fetiţe de şase ani, din mariajul cu modelul rus Masha Novoselova, cu care a fost căsătorit între 2010 şi 2016.

Să fie într-un ceas bun!

Foto: Hepta