Royals

Cine plăteşte pentru ţinutele reuşite ale lui Meghan Markle?

Cine plăteşte pentru ţinutele reuşite ale lui Meghan Markle? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În cele câteva ocazii în care Meghan Markle a apărut în public  în calitate de logodnica Prinţului Harry al Marii Britanii am avut ocazia să vedem o parte din garderoba ei stylish. Genţi de designer, paltoane statement, pălării sofisticate şi piese vestimentare atipice. Aşa s-ar putea descrie closet-ul fostei actriţe! Dar, v-aţi gândit vreodată din ce buzunar scoate banii Meghan pentru aceste ţinute atât de lăudate? O beretă Stephen Jones, pantofi Manolo Blahnik, palton Amanda Wakeley Ei bine, noi am aflat. Se pare că toate ţinutele purtate până acum au fost plătite exclusiv de Meghan. Ea şi-a achiziţionat singură superba rochie Ralph & Russo, în valoare de 78,000 de dolari,  pe care a purtat-o în fotografiile de logodnă, dar şi pălăria fascinator purtată de Crăciun, semnată de Philip Treacy London, ori multitudinea de paltoane purtate în timpul îndatoririlor regale de până acum.

Totuşi, acest lucru se va schimba odată cu căsătoria cu Prinţul Harry. Meghan va avea acces la ”alocaţia” dată de Prinţul Charles. Ea îşi va putea achiziţiona outfiturile purtate în timpul îndatoririlor regale din banii pe care moştenitorul tronului britanic îi dă celor doi băieţi ai săi, William şi Harry, şi nurorii sale, Ducesa de Cambridge. Chipurile, cei trei primesc o ”alocaţie” lunară din totalul a 27 de milioane de dolari, venitul acestuia anual.

Rochia Ralph & Russo, purtată în şedinţa foto post-logodnă

Conform revistei People, toate ţinutele purtate de William, Harry ori Kate sunt plătite. Nu sunt primite gratis din partea designerilor ori a caselor de modă, aşa cum se credea. În cazul lui Kate, asistenta ei ia legătura cu designerii şi-i roagă să-i prezinte idei de ţinute. Le sortează, apoi pe cele oprite le plăteşte, celelalte fiind returnate. Aşa se va practica şi-n cazul rochiei de mireasă pe care Meghan o va purta. Haideţi să vedem câteva dintre ţinutele iconice purtate de Meghan Markle până acum!

Modifică Setările